MainosSatakunnan Osuuskauppa

Ota frendiä hihasta, anna arvokkainta eli aikaasi ja vietä hillittömiä hetkiä: Katariinan ja Piritan matkassa saat mainiot vinkit kivaan päivään kaverin kanssa

Aidon ystävän kanssa juttu jatkuu siitä, mihin se viimeksi jäi, vaikka tapaamisessa olisi taukoja. Hän on läsnä iloissa ja suruissa, osaa ilahduttaa sanoin ja teoin. Oman ajan antaminen – etenkin kiireisinä ruuhkavuosina – on arvokas ystävyysele.

Katariina ja Piritta suosittelevat päivän piristykseksi kauneusshoppailua. Talvi-ihon kirkastajat ja heleyttäjät sekä monet muut hemmottelutuotteet löytyvät Emotionista ja Sokoksen kosmetiikkaosastolta.


12.2.2020 6:00

Ystävä voi olla vanha lapsuudenystävä, kouluaikainen frendi, työkaveri, oma äiti tai lapsi, lenkki- tai joogakaveri, naapurin mummeli, saliskaiffari tai synnärituttu. Katariina ja Piritta kirjasivat ystävyyden tärkeitä ominaisuuksia ja lähtivät etsimään niille hyviä toteuttamistapoja. Hyppää kaverusten matkaan. Mutta ihan ensin selfie, klik.

Leikkokukat kruunaavat ystävänpäivän. Ystävykset suosittelevat sukeltamaan pinkkiin taikamaailmaan Prisma Mikkolan Oma Kukassa ja Sokos Kukassa. Kristiina ja muut kukkien sidonnan ammattilaiset toteuttavat toiveet ja loihtivat komeat kimput.

Ystävä hukuttaa sinut sympatiaan

Voi kultapieni sinua. Ei ero poikaystävästä välttämättä ole maailmanloppu. Taitavan floristin kietaisema pinkki kimppu saa heti hyvälle tuulelle. Ja nyt nenä pystyyn. Eiköhän katsota yhdessä illalla Monty Pythonia. Kas, maailma on aina vähän parempi, kun knallipäisen John Cleesen jalka nousee korkeuksiin sketsissä Ministry of Silly Walks.

Kukkakimpulla ilahdutat ystävän! Se sidotaan toiveiden mukaan Oma Kukassa ja Sokos Kukassa

Sokos Satakunnan kosmetiikkaosastolta saa hyviä vinkkejä ja kuulee uusimmat trendit.

Ystävän seurassa viihtyy ja nauru raikaa

Hei, lähdetään yhdessä vaikka kauneusshoppailemaan. Ystävä auttaa valitsemaan juuri sinulle hehkuvimman huulipunan, istuu kanssasi kampaajalla ja jaksaa kokeilla hajuvesiä kyllästymättä.

Ystävän lisäksi meikkien valinnoissa auttavat Emotion Pori Mikkolan ja Sokos Satakunnan kauneuden asiantuntijat

Tiesitkö, että Prisman parturi-kampaamoon pääsee ilman ajanvarausta pikakampaukselle? Niin paras vaikka ystävänpäivän humputtelukierroksen ohjelmanumeroksi.

Ystävä on ehdottoman luotettava

Frendiin voi luottaa myös makuasioissa, hän sanoo mielipiteensä vaikkapa asukokonaisuuksista tai hiustyylistä suoraan, mutta loukkaamatta. Toi hiuskoru niin sopii sulle. Ystävä ei tee ohareita baari-illassa enkä paljasta salaisuuksia. Hänelle voi kertoa myös noloimmat tempaukset ilman tuomitsemisen pelkoa. Senkin, kun nousin baari-illan päätteeksi pöydälle ja lauloit Bohemian Rhapsodyn. Mamaa, uu-u-u-uuu….

Hiukset kuntoon illaksi Prisman Parturi-Kampaamon pikakampauksessa

Coffee House on ihanteellisella paikalla kävelykadun varrella Sokoksella. Maistuisiko latte vai skumppa?

Ystävyyteen kuuluu vastavuoroisuus

Ystävän kanssa aika kuluu vikkelään ja juttua piisaa. Humputtelypäivänä piipahdetaan välillä tietysti kahville ja sitruunapiirakalle. Suunnitellaan päivän ja illan ohjelmaa, vaihdetaan samalla perheen ja suvun kuulumiset, puidaan haaveet ja salaiset toiveet. Ystävyyteen kuuluu myös vastavuoroisuus: Otan mielelläni teidän lapset yökylään ja vien koko poppoon syömään Buffaan.

Shoppailupäivän parhaat taukokahvit juodaan Sokoksen Coffee Housessa ja Pizza & Buffa Prisma Mikkolassa

Toreron jaettavat social dining -annokset ovat suosittuja. Seurue voi maistella ristiin ja viettää päivää tai iltaa pitkän kaavan mukaan. Ystävänpunaista juomaa lasiin kaataa ravintolapäällikkö Greta Mäki.

Jakaminen on osa ystävyyttä

Vai huvittaisiko viettää päivä kotona ystävän kanssa? Katselkaa vanhoja valokuvia, muistelkaa kouluaikojen ihastuksia ja naurakaan teinivuosienne muotia ja kampauksia. Varatkaa mukaan iiiiiiso rasiallinen susheja ja nauttikaa. Viimeisen herkullisen lohinigirin annat mielihyvin hänelle, ole hyvä. Ystävä on muuten japaniksi tomodachi 友達

Herkutellaan japanilaisittain kotona Prisma MikkolanSushibar Itsudemon herkuilla

Yhdessä syömään!

Social dining eli jakaminen on trendikästä myös ravintolamiljöössä. Huurteisen seuraksi texmexiä, ei hullumpaa. Voit myös antaa herkullisten espanjalaisten tapaksien tai vaikka liekitetyn herkkuvartaan hurmata.

Kurkkaa menut Rossosta, Amarillosta, Torerosta tai Pizza & Buffasta

Lue myös: