MainosSatakunnan Kansa 150 vuotta

Juhlakeräys: Anna toivoa satakuntalaisille nuorille lahjoittamalla ennaltaehkäisevään mielenterveystyöhön

Suorituskeskeisyys, koronan seuraukset, sodasta johtuva epävarmuus, ulkonäköpaineet, syrjäytyminen ja ilmastonmuutos koettelevat nuorten mielenterveyttä, vaikka he eivät ole niitä itse aiheuttaneet.


Satakunnan Kansan juhlavuoden keräyksen tuotto ohjataan satakuntalaisten nuorten, heidän vanhempien ja koulujen kanssa tehtävään, ennaltaehkäisevään mielenterveystyöhön.

Auta lahjoittamalla haluamasi summa esimerkiksi 5 e, 15 e tai 50 e MobilePay-sovelluksella lyhytnumerolla 40885

Kiitos, että autat rakentamaan toiveikkaampaa tulevaisuutta Satakuntaan. Lataa tästä linkistä tai alta somejakokuva, ja haasta myös läheisesi mukaan hyväntekeväisyyteen. Kampanjan hashtag eli aihetunniste on #toivoasatakuntaan.

Lataa alta kuva itsellesi somejakoa varten. Tietokoneella: Klikkaa kuvan päällä hiiren oikeaa näppäintä ja valitse Tallenna kuva. Älypuhelimella: Klikkaa kuvaa, valitse Tarkempi kuva, paina kuvan keskeltä ja valitse Tallenna kuva.

Info

Toivoa Satakuntaan

Satakunnan Kansa on 150-vuotias, sitoutumaton media, joka tekee päivittäin työtä demokratian, sananvapauden ja maakunnan elinvoiman hyväksi. Satakunnan Kansa on osa Sanomaa. satakunnankansa.fi

MIELI Satakunnan Mielenterveys ry on paikallisyhdistys, joka on edistänyt ennaltaehkäisevää mielenterveystyötä maakunnassa jo 49 vuotta. Yhdistys on osa valtakunnallista Mieli ry:tä. mielenterveysseurat.satakunta.fi

#toivoasatakuntaan

Keräyslupa: RA/2023/428