MainosK-Citymarket Pori Puuvilla

Tip tap, Puuvillan Cittari räjäyttää perinteisen herkkukorin – Lämmitä läheisesi mieltä vaikka näillä täsmäherkuilla

Persoonallinen lahja ilman joulustressiä. Pim! Toiveesi toteutuu. Tee se itse -pakkaus sushinystävälle, suklaahiiren herkkukätkö tai kotileipurin iloylläri – Puuvillan Cittarin tontut kokoavat herkkukorin makusi ja mielikuvituksesi mukaan. Saatavana on toki myös valmiita koreja.

Eveliina Simberg, Jennika Sjöblad ja muut Puuvillan Cittarin hyvänmielentontut toteuttavat toiveita ja kokoavat herkkukorin makusi mukaan.


24.11. 15:22

”Joulukori on lahjana kaikkea muuta kuin tylsä. Unohda puuroriisi, luumut ja piparit – anna mielikuvituksen laukata. Voit toki myös ulkoistaa ideoinnin meille”, Puuvillan Cittarin verkkokauppavastaava Eveliina Simberg kannustaa.

Sylillinen herkkuja ilahduttaa niin yksityis- kuin yrityslahjana.

Kotiin kuljetettu herkkukori on kiva tapa muistaa ystäviä ja sukulaisia. Yrityslahjana se on verraton. Sellofaaniin käärittyjä koreja on eri puolilla Cittaria, muun muassa juustotiskin päällä.

”Yrityslahjana herkkukori on suosittu ja tilaajalle erittäin kätevä. Toimitamme herkkukorit suoraan toivottuihin osoitteisiin.”

Herkkukori on vakiintunut nimi, vaikka tuotteet pakataankin tyylikkääseen, ikkunalliseen juuttikassiin. Värit ovat punainen ja musta. Kassi kiedotaan vielä näyttävästi sellofaaniin ja kruunataan rusetilla.

”Valmiita vaihtoehtoja on kolme: S, M ja L. Näihin on valittu mukava läpileikkaus jouluisia makuja, muun muassa glögiä, laatukahvia, keksejä, pähkinöitä ja suklaata”, Eveliina listaa.

Tiesitkö? Herkkukorin saa tilauksesta myös gluteenittomana ja vegaanisena.

Kaikkea J-kirjaimella alkavaa

Eveliina tietää, että juhla ja juustot kuuluvat tiukasti yhteen. Makupariksi hän suosittelee hilloja ja hillokkeita.

Vai olisiko herkkukorissa pelkästään punaisia tuotteita tai vain J-kirjaimella alkavia herkkuja: jääsuklaata, jouluglögiä ja jerkyä eli mehevää kuivattua lihaa? Älä unohda juustoja.

”Jouluna maistellaan juustoja, ja niiden kaveriksi sopivat keksit ja hillot. Viikuna on takuuvarma valinta, mutta kannattaa kokeilla myös jotakin uutta, esimerkiksi kirsikkahilloa tai vihreistä tomaateista keitettyä hilloketta”, Eveliina suosittelee.

Muista! Toimituksessa kylmäketju ei katkea, joten voit valita herkkukoriin myös viileässä säilytettäviä tuotteita.

Sokerihiiren iloyllätys

Seikkailu karkkiosastolla saa mielikuvituksen laukkaamaan. Makea lahja sopii kaikille – etenkin, kun Cittarin valikoimissa on otettu hyvin huomioon myös erikoisruokavaliot.

Leivonnasta innostuneelle lahjaksi pakataan paikallisen leipomon herkkujen lisäksi piparimuotteja, kivoja kuorrutteita ja strösseleitä sekä kunnollinen kakkuvuoka.

Jouluun kuuluvat suklaat ja muut makeiset. Puuvillan Cittarin laaja karkkiosasto on jo itsessään elämys.

Puuvillan Cittarin laaja karkkiosasto on jo itsessään elämys.

Perinteisten konvehtirasioiden lisäksi valikoimassa on veikeitä suklaapukkeja ja -nalleja, toffeerasioita, lakritsaa, salmiakkia, viinikumeja, marmeladia.

Vinkki: Cittarin makurin taivas tarjoaa myös komean kattauksen vegaanisia, sokerittomia, gluteenittomia ja keto-karamelleja.

Muiden maiden makukimara

Puuvillan Cittarissa on laaja valikoima maailman makuja. Miten olisi sushinystävän tee se itse -pakkaus: riisiviinietikkaa, merilevää, wasabia, sushiriisiä, bambumatto ja puikot. Amerikanherkkujen ystävälle koriin pujahtaa maapähkinävoita, tulista siipikastiketta ja pannukakkusiirappia.

Tiesitkö? Voit täydentää herkkukoria kätevästi myös muiden osastojen tuotteilla.

Kassillinen paikallista, olkaa hyvä

Jennika Sjöblad pakkaa juuttiseen joulukassiin maistelupatterillisen pienpanimo-oluita.

Yhdellä miettimisellä voit ratkaista koko suvun ja ystäväpiirin lahjapulman. Panosta vaikkapa paikallisuuteen ja ilahduta läheisiäsi satakuntalaisella tuotekollaasilla. Tyrnirouhetta, mansikkamehua ja vuohenmaitotoffeeta. Pienpanimo-oluiden maistelupakkaus. Hirvipaisti ja kantarellirouhepussi.

”Herkkukoriin voi valita myös myös alkoholituotteita. Tuolloin korit pitää noutaa täältä meiltä”, Eveliina muistuttaa.

Vinkki: Puuvillan Cittarissa on laaja valikoima jouluoluita.

Info

Kiinnostuitko?

Herkkukoritilauksissa sinua palvelevat:

  • kauppias Jaakko Kauppinen, jaakko.kauppinen@citymarket.fi

  • verkkokauppavastaava, Eveliina Simberg, eveliina.simberg@citymarket.fi, p. 050 549 2346

Voit tutustua tuotteisiin ja tehdä tilauksen myös suoraan verkossa.

Lue lisää:

Näillä syysherkuilla valloitat pöytäseurueesi – Puuvillan Cittarin lihamestari leikkaa riistan sinulle sopivaksi ja kertoo parhaat vinkit

Cittarin heviosasto uudistui ja laajeni: Lähde täydellisen syysherkun jäljille – JP:n, Anun ja Laurin vinkeillä onnistut

Tilaa mitä vain Cittarin 45 000 tuotteesta, aja noutopisteeseen ja odota pari minuuttia – miten tämä voi onnistua?