MainosRauman Motiskellari Oy

Oletko nälkäinen yrittäjä? Kysytty kiinteistökokonaisuus nyt myynnissä Raumalla

Kiinteistöt sijaitsevat parhaalla paikalla Kasitien tuntumassa sekä teollisuuden että keskustan palvelujen läheisyydessä.

Kiinteistökokonaisuus sijaitsee hyvien yhteyksien varrella.


11.8. 9:26

Raumalla Honkajuurentiellä sijaitseva monipuolinen kiinteistökokonaisuus on nyt myynnissä. Kahteen eri rakennukseen jakaantuva kokonaisuus on ollut vuosikymmeniä raumalaisen Juuso Lujalan omistuksessa.

Tiloissa on toiminut pitkään moottoripyöriin erikoistunut liike, joka tunnetaan erinomaisen sijaintinsa ja palvelunsa takia.

”Ajatus on myydä kiinteistöt joko yksin tai erikseen. Liikekiinteistössä toimiva Motis on halukkaalle myös myynnissä, mutta ei pakollinen”, Juuso Lujala tarkentaa.

Motiskellari on toiminut tiloissa pitkään.

Mielikuvitus rajana

Toisessa rakennuksessa on hyväkuntoisia huoneistoja, joiden niiden vuokrausliiketoimintaa pyörittää Honkajuurentien Majatalo. Jopa 19 huoneiston kokonaisuus on jatkuvasti varattuna ja vakioasiakkaiden suosiossa.

”Majatalon liiketoiminta on toimivaa ja kannattavaa, sekin on myynnissä. Huoneistot on vuokrattu pitkäaikaisesti ja vakioasiakaskunta on kattava. Toimintaa voisi kehittää paljonkin ja tiloissa olisi mahdollisuuksia vaikka lounasravintolalle”, Lujala kuvailee.

Liiketilat antavat mahdollisuuden vaikka mihin.

Hän näkee, että varsinkin majatalotoiminnan jatkaminen on luontevinta, jos kiinteistö on oma.

”Nurkkia pitää hoitaa ja katsoa, että paikat pysyvät kunnossa. Kyllä tässä osaavalle ja innokkaalle tekijälle on itselle työpaikka ja mahdollisuuksia kehittää vaikka mitä.

Isot liiketilat on mahdollista vuokrata tai ottaa oman liiketoiminnan käyttöön. Tiloja voidaan myös joustavasti muuttaa vaikka asuintiloiksi.”

Huoneistot ovat vakioasiakkaiden suosiossa.

Haussa innokas kehittäjä

Liikekiinteistöllä on pitkä historia. Juuso Lujalan perustama Moto-Rauma muutti tiloihin vuonna 1978 ja paikalla on oltu siitä asti. Moto-Rauman liiketoiminta myytiin muutama vuosi sitten, ja uuden omistajan hallussa se ajautui konkurssiin. Motis-nimellä käytettyjä moottoripyöriä on myyty kuitenkin hyvällä asiakaspalvelulla koko ajan.

”Nyt on tultu siihen vaiheeseen, että olisi aika luopua jostain. Ikääkin alkaa olla ja tämä kokonaisuus tarvitsee uuden innokkaan kehittäjän.”

Katso tarkemmat tiedot ja kuvat

Mikä?

Kiinteistöt numeroina

Honkajuurentie 1

  • Kokonaispinta-ala n. 490 m²

  • 13 majoitusasuntoa

  • 300 m² varastoa ym. aputiloja

Honkajuurentie 2

  • Kokonaispinta-ala n. 950 m²

  • 550 m² liiketilaa

  • 6 kpl majoitusasuntoja

  • 300 m² varasto-, toimisto- ja aputiloja