MainosOP Länsi-Suomi

Henkilökohtainen varainhoitaja on euroistasi huolehtiva luottoihminen ja suora yhteytesi pankkiin – Testaa sinulle sopivin tapa vaurastua

Tomi Markki ja Juha Riippa hoitavat varallisuutta tahtosi mukaan ja puhuvat sijoitusasioista kansankielellä. Varainhoidon suosio jatkaa kasvuaan.

”Varainhoitajat puhuvat asiakkaiden kanssa samaa kieltä. Saamme kiitosta, miten olemme puhuneet hankaliltakin tuntuneista sijoitusasioista kansankielellä”, senior varainhoitaja Tomi Markki ja OP Private -johtaja Juha Riippa sanovat.


1.2. 7:26

Kun varallisuutta on kerrytetty pidemmällä aikavälillä, sitä saadaan perintönä tai onnistuneen yrityskaupan myötä, syntyy tarve saada yksilöllisempää varainhoitoa.

”Silloin halutaan panostaa kokonaisvaltaiseen ja henkilökohtaiseen sijoitusneuvontaan”, sanoo OP Private senior varainhoitaja Tomi Markki.

Vaikka palvelun ytimessä ovat eurot ja talous, yhteyttä pitävät ja omaisuudesta huolehtivat ihmiset – Tomi, Juha ja muut privatelaiset.

Inkeri Kuloharjulla on takanaan 37 vuotta osuuspankkilaisuutta, joista viimeiset 12 vuotta varainhoitajana. ”Tänään juttelin asiakkaan kanssa USA:n keskuspankin kokouksesta ja sovin treffejä ensi viikolle. Minä pidän ihmisistä ja tykkään toimia heidän kanssaan.”

Aluksi jutellaan asiakkaan kanssa yhdessä, mikä hänelle on tärkeää. Näin luodaan sijoittamisen strategia, joka vastaa asiakkaan elämäntilannetta, tavoitteita ja arvoja.

”Miten tuottohakuinen olet, kuinka suurta riskiä olet valmis sietämään ja arvostatko vastuullisia sijoituskohteita. Yhdessä sovitaan, miten aktiivisesti ollaan yhteydessä – viikoittain vai muutaman kerran vuodessa, tuotevalinnoista riippuen”, Markki kuvailee Private-palveluiden ensiaskeleita.

Löydä oma tapasi vaurastua tee testi tästä

Aktiivista kaupankäyntiä vai huoletonta varainhoitoa

Säännöllinen säästäminen on fiksun taloudenpidon ensiaskel ja meidän jokaisen kannattaa tehdä sitä. Osuuspankin palveluista löytyy siihen sopiva vaihtoehto, niin itsepalvelukanavissa kuin pankin konttorissa. Kun varallisuutta on kertynyt hieman enemmän, mietitään seuraavaksi, miten niitä jatkossa sijoitetaan. OP Private on hyvä kumppani, kun sijoitettava finanssivarallisuus ylittää sadantuhannen euron rajan.

”Tuoton tavoittelu ja laajempien vaihtoehtojen mahdollisuus saavat asiakkaan kääntymään puoleemme. Toimimme asiantuntijana konsultoiden sijoitusratkaisuista asiakkaan kanssa, jolloin hän tekee lopullisen päätöksen itse. Asiakkaan arvostaessa helppoutta, hoidamme varallisuutta myös omaisuudenhoitosopimuksen kautta valtakirjalla”, Tomi kertoo.

”Asiakas kysyi lakipalveluista ja toinen halusi selvitystyötä iäkkään äidin asioita varten. Kumpikin asia laitettiin hoitumaan heti”, kuvaa varainhoitaja Tomi Markki työpäivänsä sisältöä.

Miltä markkinatilanne näyttää? Miten minun pitäisi toimia? Kysymykset ovat varainhoitajien arkea. Aktiiviset ja itsenäiset sijoittajat kysyvät neuvoa lähes viikoittain, useimpien asiakkaiden kanssa tavataan sovitun varainhoitosuunnitelman mukaan pari kertaa vuodessa.

Sijoitusalan ammattilainen on talouden sparrauskumppani.

Varainhoitajalla on näkymys koko omaisuuteesi ja samalla hän on yhteyshenkilösi kaikissa pankkiasioissa.

”Hoidamme esimerkiksi asiakkaan ja tarvittaessa hänen läheistensä rahoitus-, laki- ja vakuutusasiat. Henkilökohtaisen yhteyshenkilön avulla selkeytämme ja helpotamme palveluiden saatavuutta ja samalla toivottavasti asiakkaidemme elämää”, OP Private -johtaja Juha Riippa sanoo.

”Tarpeet kasvavat varallisuuden myötä. Mitä enemmän on esimerkiksi sijoitusasuntoja, tarvitsee omistaja myös laina- ja OP Kodin palveluita.”

Voimakkaasti kasvava varainhoito

Kiinnostus säästämiseen ja sijoittamiseen kasvattaa niihin liittyvien palveluiden käyttöä. Kuukausisäästäminen rahastoihin tai osakesäästötilin avaus vetävät helposti omasta taloudesta huolehtivan syvemmälle sijoittamisen maailmaan.

”Sijoittamisesta on tullut ihmisille yleistyvä harrastus. Varallisuuden ja kiinnostuksen lisääntyessä osa heistä päätyy myös meidän asiakkaaksemme halutessaan kokonaisvaltaisempaa palvelua”, Riippa sanoo.

Pitkän linjan osuuspankkilaisille työ on myös harrastus. Se avaa näkymän koko talouteen. ”Olet sitten työssä tai vapaalla, hahmotat asioita ja huomaat niiden linkitykset toisiinsa”, Riippa toteaa.

Hänen mukaansa varainhoidon kysyntä on jatkuvasti kasvamassa.

”Suurten ikäluokkien edustajat ovat vuosien varrella kerryttäneet säästöjä, ja tarve yksilölliseen varainhoitoon on yhä useammalla. Myös kasvavat perinnöt lisäävät varainhoidon tarvetta.”

Tee testi ja löydä oma tapasi vaurastua.

OP Private huolehtii omaisuudestasi

  • yksilöllinen sijoitusratkaisu sinun tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan

  • kokonaisvaltainen, paikallinen pankki-, laki-, vakuutus- ja asumispalveluiden hoito yhteyshenkilön kautta

  • 9 varainhoitajaa, 2 asiantuntijaa ja Private-johtaja palvelevat koko Satakunnan alueella.

Tutustu ja ota yhteyttä

Lue myös:

Asunnon omistaja – Nämä kolme oikeudellista asiaa kannattaa laittaa kuntoon ajoissa

Jenna ja Samuel nappasivat vuokrakodin nopeasti kuvien perusteella – OP Kodin Arttu Sankari antaa kolme vinkkiä vuokranantajille

Näitä lakipalveluita sinäkin todennäköisesti elämäsi aikana tarvitset – Testaa, tunnetko perintöoikeutesi