Työhyvinvointiin ja työn joustavuuteen satsaava soteyritys aloittaa toimintansa Satakunnassa - Mainos - Satakunnan Kansa
MainosMesimarjasi Oy

Työhyvinvointiin ja työn joustavuuteen satsaava soteyritys aloittaa toimintansa Satakunnassa

Uusi, aidosti joustava hoitoalan työnantaja haluaa lisätä hoitajien arvostusta. Toiminta Porissa käynnistyy alkuvuodesta.

Vuolukan (vas.) ja Oksasen toiveena on, että Mesimarja löytää hyviä hoitajia, joiden kanssa on mukava lähteä kehittämään toimintaa Porissa yhdessä tiiminä.


7.1. 14:51

Kotihoitoa, kotisairaanhoitoa, tehostettua asumispalvelua ja terveyskeskuspalveluita tarjoava Mesimarja aloittaa toimintansa Porissa alkuvuodesta. Aiemmin mesimarjalaisiin on voinut törmätä useilla paikkakunnilla Pirkanmaalla.

”Positiivinen maineemme on kiirinyt ja saamme tarjota apua nyt myös satakuntalaisille. Ensimmäinen ympärivuorokautinen hoitotiimi aloittaa tammikuussa joustavasti, heti kun saamme uusia mesimarjalaisia mukaan”, kertoo Lauri Oksanen, Mesimarjan toinen perustaja.

Mesimarjan tavoitteena on saada tyytyväisimmät työntekijät ja tyytyväisimmät asiakkaat.

Mesimarjan tarina alkoi, kun kaksi sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisestä innostunutta ammattilaista yhdisti voimansa. Alusta asti lupauksena on ollut tarjota aidosti välittävää hoitoa asiakkaille ja työhyvinvointia tukeva yhteisö työntekijöille.

Porissa Mesimarjan ympärivuorokautiseen tiimiin etsitään nyt lähihoitajia ja vastuusairaanhoitajaa.

”Toiveissa on, että löydämme hyviä hoitajia, joiden kanssa on mukava lähteä kehittämään toimintaa Porissa yhdessä tiiminä”, sanoo Ville Vuolukka, toinen perustajista.

Tiimiin etsitään nyt lähihoitajia ja vastuusairaanhoitajaa.

Hyvinvointia ja joustavia työoloja

Uusia mesimarjalaisia kannustaa mukaan uudentyyppinen toimintamalli. Työ Mesimarjan riveissä on joustavaa ja hoitajat saavat itse luoda oman työkalenterin ja siten vaikuttaa siihen, missä ja milloin he työskentelevät.

”Tarkoitus on, että työ sopii hoitajan muuhun elämään. Olemme joustava työnantaja”, Vuolukka vakuuttaa.

Mesimarja tarjoaa aidosti välittävää hoitoa. Palvelua, joka kelpaisi vaikka omalle äidille.

Mesimarja-perheeseen kuuluu arvostava kulttuuri, jossa neuvoja ja apua on helppo pyytää ja saada.

”Hoitajien on helppo olla yhteydessä suoraan meihin, kun olemme tällaisia ihan tavallisia siinä missä muutkin. Usein myös parhaat ideat toiminnan kehittämiseen tulevat työntekijöiltä. Meille on tärkeää, että Mesimarja-perheessämme kaikki tulevat tutuksi toisilleen. Meillä on joka kuukausi virkistyspäivä, jossa olemme muun muassa käyneet ratsastamassa, saunalauttailemassa ja pelaamassa padelia”, Oksanen luettelee.

Hyvinvointiin panostaminen näkyy myös tuloksissa.

”Kysyimme työntekijöiltämme nimettömästi, kuinka todennäköisesti suosittelisit Mesimarjaa työpaikkana ystävällesi asteikolla 1–10. Saimme yleisarvosanaksi 9,83”, Oksanen kertoo ylpeänä.

Katso, millaista Mesimarjalla työskentely on:

Mesimarjasi Oy

  • Mesimarjalla työskentelee tällä hetkellä noin 80 lähihoitajaa ja sairaanhoitajaa.

  • Tällä hetkellä avoimia työpaikkoja uudessa tiimissä on tarjolla viidelle vakituiselle työntekijälle sekä usealle osa-aikaiselle. Lisäksi kotihoitoon etsitään lukuisia hoitajia.

  • Soita ja varaa aika suoraan työhaastatteluun 045 854 3393.

Käy katsomassa virkistyspäivien tunnelmia:

Facebook: Mesimarja Kotihoidon kumppani

Instagram: @mesimarjasi

mesimarjasi.fi