Tee aistimatka paratiisisaarelle ja chillaa ihan keskellä kaupunkia - Mainos - Satakunnan Kansa
MainosChillday

Tee aistimatka paratiisisaarelle ja chillaa ihan keskellä kaupunkia

Koko vartaloa hellivälle aistimatkalle pääset Porissa, ja oppaasi kauneuden lähteille ja spa-tunnelmaan on Erja Helperi. Tiedätkö muuten, mikä on kasvojen kuntosali?

”Chilldayn spa- ja saunaosaston kaksi poreallasta kuplii 35-asteisina, nautinnon täydentää infrapuna-, höyry- ja perinteisen saunan lämpö”, Erja Helperi kertoo.


24.11. 11:10

Haluatko rentoutua trooppisen Bora Boran tunnelmissa vai Islannin satusaaren mystisissä maisemissa?

Aistimatkalle et tarvitse passia, vaan ovet kauneusparatiisiin aukeavat suoraan Vähälinnankadulta. Kurkataanpa ensin lobbyyn.

Mustien, ruskeiden ja valkoisten kiviseinien rouheus tuo mukavaa kontrastia pehmeään spa-henkiseen sisustusmaailmaan. Sopivasti bling-blingiä ja himmeän valaistuksen tunnelmaa. Ensivaikutelmasta täydet pisteet.

Kosmetologi Erja on opiskellut myös lähihoitajaksi. Chilldayssa on tarjolla perinteisiä hoitoja, kuten jalkahoitoja ja sokerointeja sekä alan uusimpia trendejä – spa-hoitoja unohtamatta.

Asiakaspalvelu on kaiken ydin

Kauneussalonki ja Spa Chilldayn Erja Helperi toteutti unelmansa ja perusti yrityksen kolmisen vuotta sitten. Osakkaana on puoliso Tero, joka työskentelee päätoimisesti sukellustukialus Deep Arcticilla.

”Heti, kun näin paikan, visioita alkoi sinkoilla. Haluan tarjota ainutlaatuisia elämyksiä, ja jokaisen yksityiskohdat pitää olla harkittu ja hiottu. Sisustukseen ja somistukseen sain arvokasta apua sisustussuunnittelija Jenni Paakkarilta,” Erja kertoo.

Tyylikkäinkin hoito-osasto on vain kuori, ellei ydin – ammattitaito ja asiakaspalvelu – ole kunnossa. Välitön ja ystävällinen Erja vaatii samaa mutkatonta asiakaspalvelua ja luontevaa kohtaamista kaikilta työntekijöiltään.

”Meillä asiakas on ykkönen. Emme esimerkiksi vastaa puhelimeen kesken hoidon, vaan tarjoamme mahdollisimman rauhallisen hoitoelämyksen.”

Lahjavinkki: Tyylikäs lahjakortti on takuuvarma lahja. Monet hoidot sopivat mainiosti myös miehille.

Kuumia hiekkanyyttejä ja polynesialaisia tuoksuja – olkaa hyvä.

Lähde hienon vaniljan tuoksuun

Palataanpa takaisin aistimatkan lähtöselvitykseen. Erja esittelee muutaman asiakkaiden suosikeista.

”Eksoottinen vartalohoito vie rentouttavalle matkalle Polynesian valkoisille hiekkarannoille. Hoidon eri vaiheet ovat kuin pysähdyksiä saarten aistillisissa maisemissa” hän maalailee.

Asiakas kelluu porekylvyssä kuin lämpimän laguunin laineilla. Spa-hoitohuoneen takaseinällä aukeavaa paratiisisaaren merinäkymä.

”Kookoksen kuori ja merisuola pehmentävät ihon samettiseksi, vaniljan tuoksu huumaa. Lämpimät hiekkanyytit rentouttavat ja vievät ajatukset meren rantaan”.

Vinkki: Parihuoneessa voit kokea Chillday-elämyksen yhdessä ystäväsi tai puolisosi kanssa.

Jokainen ansaitsee täydellisen hemmotteluhetken silloin tällöin. Arktiseen aistimaailmaan johdattavan hoidon kruunaavat viileät lasinyytit.

Pohjoisen mystiikkaa ja viileitä lasinyyttejä

Tasapainoinen, kaunis ympäristö ja pienet yksityiskohdat, kuten lämmitettävä spa-peti, täydentävät tunnelman. Yksi aistimatkoista vie mystisen pohjolan saloihin.

”Höyrysauna johdattaa kuumavesilähteiden tunnelmaan. Kolmen suolan kuorinta taas pehmentää ihoa, hieronta purkaa lihasjännitteitä ja helpottaa stressiä. Kuuma ja kylmä yhdistyvät hoidossa ihanalla tavalla, kun iho lämpimän öljyhieronnan jälkeen käsitellään viileillä lasinyyteillä. Upea tuoksumaailma täydentävät elämyksen”, Erja lupaa.

Tiesitkö? Saunatiloja vuokrataan myös ryhmille. Mikset lähtisi nautiskelemaan suvun naisten kesken, kaverijoukolla tai työkaveriporukalla? Tai olisiko nyt oikea aika palkita työntekijät rentouttavalla päivällä tai lahjakortilla?

Aistimatka – tai vaikka lahjakortti vapaavalintaiseen hoitoon – on suosittu joululahja. Myös tuotepaketit tekevät saajansa iloiseksi, Erja Helperi vinkkaa.

Erjan joululahjavinkit

  1. Trendikäs hydrafacial: ”Tehokas ihonhoitomenetelmä, jonka toin ensimmäisenä Poriin jo 7 vuotta sitten”

  2. Hydradermie Lift: ”Kasvojen kuntosali kiinteyttää ja napakoittaa ihoa parantaen kasvojen ääriviivoja”

  3. Guinon Age Summum -kasvohoito: ”Erikoishieronnan ja tehoaineiden ansiosta iho tuntuu kirkkaalta, sileältä ja heleältä.”

Kurkista span palveluihin:

Chillday

  • porilainen perheyritys

  • Vähälinnankatu 21, Pori

  • 040 701 0261

  • chillday.fi