Työkaverit tahtovat tavata toisensa nyt livenä – ”Ihmisten hyvinvointiin halutaan työyhteisöissä panostaa luontokokemuksilla ja laaturuoalla” - Mainos - Satakunnan Kansa
MainosVirkistyshotelli Yyteri

Työkaverit tahtovat tavata toisensa nyt livenä – ”Ihmisten hyvinvointiin halutaan työyhteisöissä panostaa luontokokemuksilla ja laaturuoalla”

Yhteinen virkistyspäivä tutusta poikkeavassa ympäristössä tekee terää tiimiytymiselle. Tutustu helppoon tiimipäivätoteutukseen Yyterissä ja kuule asiantuntijavinkit kysytyistä sisällöistä.

Kuusi kilometriä rantaviivaa on uniikki maasto fatbikeilyyn. Yyterin maastoon on entisestään lisätty helppokulkuisia ja hyvin merkittyjä reittejä pyöräilyyn ja patikointiin.


14.10. 6:00

”Työntekijöiden jaksamisesta ollaan aidosti kiinnostuneita. Huomaamme, että ihmisille halutaan nyt antaa hyvää takaisin vaativan ajanjakson jälkeen”, sanovat Virkistyshotelli Yyterin markkinoinnista ja myynnistä vastaavat Joonas Saarinen ja Anne Yli-Kesti.

Muutos näkyy kasvaneena intona tavata porukalla. Kaikissa työyhteisöissä kollegoja ei olla etätyöaikana tavattu kertaakaan.

”Vihdoin voidaan nähdä, meillekin huokaistaan.”

Tuumasta tiimipäivään on helppo tie. Tapahtumasuunnittelun ammattilaiset vinkkaavat, mitä onnistuneeseen tiimipäivään tarvitaan.

Uusissa maisemissa yhdessä jutellen syntyy erilaisia ajatuksia.

Jaettu ilo hyvässä seurassa vahvistaa yhteenkuuluvuutta. Bistro Yvonnessa voi päivän aktiviteettien jälkeen nauttia laavakivigrillillä valmistetuista mauista – merinäköalalla.

Minne mentäisiin?

Työyhteisölle järjestettävältä tilaisuudelta odotetaan aidosti virkistävää vaikutusta. Siksi sijainnilla ja siellä olevilla palveluilla on merkitystä.

”Tiimipäiville ei haluta lähteä pitkälle, sillä matkustaminen kuormittaa ja vie aikaa. Lähellä, ja vain muutamien tuntien ajomatkan päässä olevia kohteita arvostetaan tällä hetkellä erityisesti.”

Näin toteutat tiimipäivän

  • Kysy ja kuuntele tiimin toiveet: mikä antaa energiaa, mitä uutta on intoa kokeilla?

  • Inspiroidu Yyterin miljööstä Instagramissa @virkistyshotelliyyteri

  • Tutustu tarjontaan ja kerro tiimin toiveet myynti@virkistyshotelli.fi tai myyntipäällikkö Anne Yli-Kesti, anne.yli-kesti@virkistyshotelli.fi

  • Puhelin 02 628 5300/vastaanotto, 044 401 5666/myyntipalvelu arkisin 8.30–16.00

  • Saat valmiin, toiveisiin suunnitellun ehdotuksen päivän sisällöstä – voilà!

Ovathan kokoontumistilat terveysturvalliset? Tämä varmistetaan seuraavaksi. Kyllä – hotellin kuusi erilaista kokoustilaa eivät ole vain avaria. Näkyminä ovat mäntymetsäiset dyynit ja aava meri.

”Näköalat saavat suitsutusta rauhoittavasta vaikutuksestaan. Luonto tulee kuin sisälle, kun ikkunat ovat lattiasta kattoon”, Yli-Kesti kuvailee.

Viihtyisikö tiiminne täällä? Katso kuvat kokoustiloista

Onko tässä maan ylellisin näkymä lauteilta? Maisemasauna Pramee on yhdistetty kabinetti- ja saunatila 25 henkilölle. Sauna on hotellin huipulla ja lauteilta avautuu näköala koko Yyteriin.

Mitä tehtäisiin?

Jokainen työntekijä palautuu ja virkistyy tavallaan. Yhdelle toimii seurapeli, toinen haluaa pyöräilemään.

”Ohjelmaa suunnitellessa kannattaa kuunnella työntekijöiden toiveita. Näin myös paljon tehdään.”

Teemme järjestämisen helpoksi. – Anne Yli-Kesti

Elämyksiä rakennetaan kunkin tiimin makuun alueen monipuolisista palveluista. Innostuttaisiinko teillä näistä ideoista: Hyvinvoinnin asiantuntijapuheenvuoro ja perään pari erää padelia. Surffausta syyslaineilla. Yyteri Amazing Race tai jooga YGymillä. Fatbike-retki nuotiokahveilla aavassa merimaisemissa. Ulkoilun lopuksi lempeät löylyt hotellin ylimmän kerroksen maisemasaunassa. Vaihtoehtoja löytyy.

Useat nuotiopaikat kokoavat porukan ulkoilun lomassa yhteen. Uusin nuotiopaikka löytyy Munakarin kohdalta Yyteristä.

Tiimipäivien lempisisältö on helppo nimetä.

”Luontoretket. Niiden suosio vain kasvaa. Koko miljööhän on kuin tehty virkistäytymistä ja voimavarojen keruuta varten. Yyteri ei ole vain kesän rantakohde, vaan paljon muutakin. Luontohan on upea jokaisena vuodenaikana”, Joonas Saarinen muistuttaa.

Tekemistä mielentilan mukaan – tutustu aktiviteetteihin

Mitä syödään?

Tapahtumarikkaan tiimipäivän huipentavat makuelämykset fine dining -hengessä merinäköalalla. Virkistyshotellin kuudennessa kerroksessa palvelee keski-eurooppalaisista makumaailmoista filosofiansa ammentava Bistro Yvonne. Vaihtuvassa menussa suositaan lähialueilla tuotettuja raaka-aineita.

Bistro Yvonnen annoksissa yhdistyvät hienostuneet maut ja silmänruoka.

”Sadonkorjuumenun sienikeitto valmistetaan itse kerätyistä sienistä ja kala tulee lähivesistä”, kertoo Yvonnen keittiömestari Ville Virtanen.

Yhdessä ruokaileminen on työkaverit yhteen kokoava hetki. Makuelämyksiin panostetaan.

”Tiimipäiviin tahdotaan laatua, jopa luksusta”, tietää Saarinen.

Keittiömestarin annossuositus kutkuttaa makuaistit.

”Syysmenun pääruokana on paistettua, lähivesien ahventa, tilli-kukkakaalipyree ja sauce supreme. Jälkiruoaksi kaneli crème brûlée ja lakkakompottia.”

Maistuisi varmaan tiimillennekin.

Makumatkalle tästä – näköalan koet vain paikan päällä

Katso video Virkistyshotelli Yyterin miljööstä

Pikkujoulut Yyterissä

Varaa illallinen, keikka ja majoitus tiimille.

Artistit marras–joulukuussa:

  • Miljoonasade 6.11.

  • Behm 13.11.

  • Stand Up -ilta Antti Haapala & Bilebändi Komia 26.11.

  • Ida Paul & Kalle Lindroth 11.12.

Tutustu tapahtumiin »

yyterinvirkistyshotelli.fi »