Etsitkö kesäkohdetta? Kauneutta ja kivoja päiväretkipaikkoja löytyy ihan kakkostien kupeesta – Katso video ja inspiroidu modernista maalaiskaupungista - Mainos - Satakunnan Kansa
MainosKokemäen kaupunki

Etsitkö kesäkohdetta? Kauneutta ja kivoja päiväretkipaikkoja löytyy ihan kakkostien kupeesta – Katso video ja inspiroidu modernista maalaiskaupungista

Kesäinen Kokemäki tarjoaa konstailematonta kesämenoa perheille. Uusi Kuu -blogista tuttu Emilia Ruuskanen vinkkaa perheineen kotikaupunkinsa ihanuuden kesälomakohteita miettivälle. Lähde lomalle ihan lähelle.

Kesähelteellä Emilia, Niilo, Klaara ja Timo Ruuskanen pakkaavat piknik-eväät ja lähtevät Kokemäen hienoimmalle hiekkarannalle. Rannalla on hurjimmille hyppytorni ja sporttaajille beach volley -kenttä.


4.6. 6:00

Melonta, mansikat ja molskinta, niitä nyt ainakin tänään! Modernissa maalaiskaupungissa on tekemistä kaikille. Kivoja kirppiksiä, monen lajin virkistys ja -sporttailualueita, tilamyymälöitä ja paikka asuntovaunulle maan parhaalla karavaanarialueella.

– Tulkkilan liikuntapuiston ympäristössä on pururata, "fitnesspuisto", frisbeegolfrata ja tekonurmikenttä. Puistossa järjestetään paljon toimintaa ja pienemmille on vielä hieno leikkipuisto kaiken komeuden yhteydessä, vinkkaa Emilia Ruuskanen.

Kymmenien kilometrien retkeilyreitit johdattavat luontoelämyksiä etsivät satakuntalaismetsiin – huikeita frisbeegolfmahdollisuuksia unohtamatta.

Inspiroidu lähilomasta Ruuskasen perheen esimerkistä – katso video

3 x Kokemäkikohde

Ruuskasten vinkit Kokemäellä lomailevalle:

Ali-Ketolan tila

”Kesälounasta, melontamahdollisuus ja silmänruokaa jokimaisemalla. Ihana paikka majoittumiseenkin.”

Pitkäjärven uimaranta

”Ehdottomasti Kokemäen paras uimaranta.”

Muuntamokahvila

”Ihanat kakut ihan kaupungin keskustassa.”

Tutustu Kokemäen kesään ja kohteisiin

Mitä syödä ja missä käydä?

Instagram ja Facebook: @kokemaenkaupunki