MainosOP Koti Länsi-Suomi

Jenna ja Samuel nappasivat vuokrakodin nopeasti kuvien perusteella – OP Kodin Arttu Sankari antaa kolme vinkkiä vuokranantajille

Vuokrasopimus oli jo allekirjoitettu, kun Jenna ja Samuel vasta näkivät uuden kotinsa. Ensinäkymä upouuteen kaksioon yllätti asukkaat.

Jenna ja Samuel testasivat sohvan paikan uudessa kodissaan. Asuntoon tuo valoa ja avaruutta lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat.


19.6.2021 6:00

Rappukäytävällä jännittää. Jenna Bovellan ja Samuel Sahlberg näkevät pian tulevan kotinsa ensimmäistä kertaa. Ovesta kurkistetaan ensin varovasti.

– Rohkeasti sisään vaan, tämä on teidän kotinne, rohkaisee OP Kodin vuokravälittäjä Arttu Sankari.

Vaalea, avara ja uudelta tuoksuva kaksio ottaa asukkaat vastaan. Kynnyksen ylittää onnellisen näköinen pari. No, miltä vaikuttaa?

– Tämä on niin ihana, saa Jenna ihastukseltaan sanotuksi.

Säilytystilaa, jäähdytysjärjestelmä, liukuovi väliovena… Arttu Sankari käy läpi kaikki asunnon herkut.

Vuokravälittäjä Arttu Sankarin on helppo hymyillä nähdessään uusien asukkaiden reaktiot.

– Parasta työssä on tämä, kun asunnot ja asukkaat löytävät toisensa. Näen ihmisten ilahtuvan kodeista.

Vuokrasopimus viiveettä verkossa

Haave omasta saunasta ja parvekkeesta sai Jennan ja Samuelin katsastamaan kaupungin vuokra-asuntotarjontaa. Porin Karhukorttelista valmistuvan 56 neliöisen kaksion kuvat kiinnittivät kummankin huomion. Plussaa tuli sijainnista lähellä palveluja, harrastuksia ja lenkkipolkuja. Eipä haittaa sekään, että kauppaan on vain muutama askel ulko-ovelta.

Karhukorttelin sijainti oli etenkin pääkaupunkiseudulta kotoisin olevan Samuelin mieleen. – Hieno asunto hyvällä hinnalla miltei ydinkeskustassa ja lähellä luontoa, mikäs sen parempaa.

– Otimme heti Arttuun yhteyttä. Kaikki meni nopeasti, asiallisesti ja helposti. Näimmekin nyt asunnon lisäksi myös välittäjän ensimmäistä kertaa, Samuel naurahtaa.

– Vuokrasopimus hoidettiin sähköisillä allekirjoituksilla verkossa, lisää Arttu.

OP Kodissa tehdään kodin vuokraamisesta helppoa niin vuokralaisille kuin vuokranantajille.

”Parasta työssä on tämä, kun asunnot ja asukkaat löytävät toisensa. Näen ihmisten ilahtuvan kodeista.”

Laadukkaat kuvat verkossa, sijainti, kunto ja oikea hinta ovat vuokra-asuntojen markkinoilla valtit.

– Asunnon on oltava tosi siisti. Repsottavat tapetit kannattaakin laittaa kuntoon. Neliöt liikkuvat tiuhaan, kunhan hinta on kohdillaan. Joskus se voi olla kympeistäkin kiinni, tietää vuokra-asuntoja 15 vuoden kokemuksella välittävä Arttu.

Artun vinkit vuokranantajille

  • Oikea hinta. Kohde liikkuu, kun vuokra on kohdillaan. Joskus vuokra on pitänyt tarkistaa ylöspäin.

  • Siisti kunto. Asunnon on oltava tosi siisti. Kunnosta ollaan nykyään tarkkoja.

  • Hyvä sijainti. Palvelujen läheisyys tai hyvät liikenneyhteydet kiinnostavat vuokralaista.

Tietoa on takataskussa sadoista asunnoista ja taloyhtiöistä. – Ihan kaikkea en lupaa muistaa, mutta selvitän sen, mitä asiakkaat asunnosta tai taloyhtiöstä haluavat tietää.

Arttu yhdistää tilat ja ihmiset

OP Kodista saa kaikki asumiseen liittyvät palvelut saman katon alta – myös vuokravälityspalvelut. Jos tyhjillään oleva asunto, liiketila tai vaikka autotalli kaipaa vuokralaista, Arttu etsii sellaisen. Vuokranantajille hän vinkkaa Osuuspankin omistaja-asiakkaan eduista.

– Vuokravälityspalkkion voi kuitata vaikka OP-bonuksilla. Ja vuokralaisen ja vuokranantajan kannattaa muistaa vakuutukset, jotka nekin löytyvät samasta osoitteesta.

Asunto Oy Porin Karhunpesän kohteen omistajaa lykästi. Kuvat vielä lopputarkastusta vaille olevasta asunnosta riittivät vakuuttamaan tulevat vuokralaiset. Todellisuus muutti vielä tilanteen.

– Asunto ylitti odotukset, tulevat asukkaat nyökkäävät.

Vihdoin oma sauna, iloitsee nuoripari.

Kesällä Jenna ja Samuel nauttivat uudesta kodistaan. Saunovat ja vilvoittelevat parvekkeellaan. Sohvallekin on nyt jo katsottu paikka.

Kiinnostuitko OP Kodin vuokra-asunnoista? Tutustu kohteisiin ja ota yhteyttä Arttuun.

OP Koti vuokraa kodit ja liiketilat

  • Vuokravälittäjä, LVV Arttu Sankari, 050 313 9313, arttu.sankari@op.fi