Mainos24 Pesula

Tämä hämmästyttävä kone pesee ja kuivaa kovapohjaisen maton hetkessä jopa muutamalla eurolla – Uusin laite palvelee nyt Porissa


19.7.2018 6:00

Itsepalvelukäyttöön suunniteltu tasopesukone kovapohjaisille matoille palvelee nyt 24 Pesulassa Länsi-Porin Prismassa.

Laite suoriutuu pesutehtävästään hämmästyttävän nopeasti ja edullisesti. Jos maton pesettäminen on aiemmin tuntunut kalliilta sen hankintahintaan nähden, nyt tuokin ongelma on ratkaistu.

Jotkut ovat jopa heittäneet uudehkotkin matot pois niiden likaannuttua, koska niiden peseminen ei ole aikaisemmin ollut tarpeeksi helppoa, nopeaa ja edullista. Tämän tavan 24 Pesula haluaa muuttaa.

Aloita pesu asettamalla matto kouruun. Tämän jälkeen aseta matto tasolle oranssia viivaa vasten, pestävä puoli ylöspäin.

Tasopestävän maton pesu hoituu patentoidulla tasopesukoneella 5-30 minuutissa, ja se on pesun jälkeen sekä puhdas että kuiva.

– Erityisen hyvin tasopesu sopii paksuille karvalankamatoille sekä aitomatoille. Laitteella voi pestä myös pyöreitä mattoja.

Maksimileveys pestävälle matolle on 200 senttimetriä, ja suositeltu paksuus on 0,5-3 senttimetriä. Pituutta saa matolla olla neljä metriä.

Pesu käynnistyy maksamalla korttimaksupäätteelle.

– Hintamme alkavat 6,30 eurosta matolta. Matto on helppo tuoda kauppamatkalla pestäväksi. Nopean pesun jälkeen se on nimittäin myös käyttökuiva kuljetettavaksi kotiin, 24 Pesulan  Joonas Nevala  kertoo.

– Kaikki on meillä nyt valmiina pyykkejäsi ja mattojasi varten myös Porissa, tervetuloa! Nevala kutsuu.

Mattojen tasopesukoneella pesu hoituu kätevästi vaikka kaupassa käynnin yhteydessä 24 Pesulassa Länsi-Porin Prismassa Eteläväylä 2:ssa.

24 Pesula

24 Pesula on Suomen ainoa automaattipesula. Pesulapisteitä on Porin lisäksi Tampereella, Espoossa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kokkolassa, Kuopiossa, Mikkelissä, Raisiossa, Seinäjoella ja Turussa.

24 Pesulassa peset ja kuivaat vaatteet, kodintekstiilit ja matot jopa alle tunnissa!

Pesula toimii ilman ajanvarausta.

Tasopesukoneen lisäksi pesulasta löytyy pyykkikoneita kolmea eri kokoa: 9 kiloa, 14 kiloa ja 19 kiloa. Hinta jokaisessa koneessa on alle euron kilolta. Myös konepestäville, pehmeille räsy-, puuvilla- ja villamatoille löytyy erilliset 19 kilon mattokoneet.

Pesuohjelmia on valittavissa neljä: 30°c, 40°c, 60°c sekä untuvaohjelma.

24 Pesulaan on helppo poiketa omalla autolla, julkisilla kulkuneuvoilla ja miksei pyörälläkin.

Pesuainettakaan ei tarvitse muistaa ostaa: hajusteeton ja allergiatestattu pesuaine kuuluu aina hintaan.

Vinkki!

Jazzvieraiden lakana- ja pyyhepyykki on helppo ja nopea hoitaa kauppareissun yhteydessä.