Tanskan poliisi löysi merestä sahan – yhteyttä ruotsalaistoimittajan ruumiin paloitteluun selvitetään

STTKööpenhamina

Tanskan poliisin sukeltajat ovat löytäneet merestä sahan, jota on saatettu käyttää ruotsalaistoimittaja Kim Wallin ruumiin paloittelemiseen. Löytöpaikka on reitillä, jota pitkin Wallin murhasta epäilty tanskalaiskeksijä Peter Madsen liikkui sukellusveneellään, kertoi poliisi torstaina.

Poliisin mukaan sahan tekninen tutkinta on aloitettu.

Wall oli tekemässä Madsenista juttua tämän sukellusveneessä elokuun alussa, kun hän katosi. Madsen kertoi myöhemmin, että oli "haudannut" Wallin mereen sen jälkeen, kun tämä oli kuollut onnettomuudessa. Madsen on kiistänyt paloitelleensa ruumiin.

Wallin torso löytyi merestä noin viikko katoamisen jälkeen. Kööpenhaminan poliisi kertoi viime viikonloppuna löytäneensä lisää ruumiinosia. Löytöjen joukossa on muun muassa pää. Poliisin mukaan siinä ei ole vammoja, jotka sopisivat Madsenin kertomukseen onnettomuudesta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio