Etelä-Ruotsissa neljä miestä sairaalaan laukaistenvaihdon jälkeen – yksi otettu kiinni

Tapahtumat käynnistivät suuren poliisioperaation

STTTrelleborg

Etelä-Ruotsin Trelleborgissa neljä nuorta miestä vietiin sairaalahoitoon laukaustenvaihdon jälkeen myöhään eilen. Kahdella heistä on ampumahaavoja, ja yksi oli saanut vammoja teräaseesta.

–Sairaalan lääkäreiden mukaan vammat ovat vakavia, mutta eivät hengenvaarallisia, poliisi kertoi.

Poliisin mukaan yksi ihminen on otettu kiinni tapaukseen liittyen. Häntä epäillään murhan tai tapon yrityksestä.

Osa tapaukseen osallisista oli virkavallan entuudestaan tuntemia.

Poliisi alkoi saada ilmoituksia laukauksista Trelleborgin keskustan alueella eilen noin puoli yhdentoista aikaan illalla paikallista aikaa. Tapahtumat laukaisivat suuren poliisioperaation alueella.

Trelleborg sijaitsee Skånen läänissä etelärannikolla.


Kommentit (1)

  • Alaikäisinä yksin saapuneet

    Lapsukaiset taas ammuskelleet toisiaan kun kiistaa huumereviireistä, taas lisääntyi työvoimapula kun harvensivat muutamalla aivokirurgilla väestöä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio