Ranskan pääministeri syyttää Le Peniä iskun hyväksikäytöstä

STT, AFPPariisi

Ranskan pääministeri Bernard Cazeneuve syyttää äärioikeiston presidenttiehdokas Marine Le Peniä Pariisin eilisen iskun hyväksikäytöstä. Sosialistipuolueen Cazeneuve sanoi, että Le Penin edustama Kansallinen rintama pyrkii jokaisen iskun jälkeen hyötymään tilanteesta ja käyttämään tilannetta ainoastaan omiin poliittisiin tarkoituksiinsa.

Le Pen sanoi iskun jälkeen, että Ranska tarvitsee keinoja puuttua islamistiseen terrorismiin. Tänään Le Pen jatkoi lausuntojaan muun muassa väläyttämällä, että rajat on palautettava käyttöön Schengen-alueella.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio