Potkut saanut entinen FBI-pomo James Comey: "Donald Trump on moraalisesti epäkelpo presidentiksi"

Comey avautui ABC Newsin haastattelussa Yhdysvaltain presidentistä.

Potkut saanut entinen FBI-pomo James Comey: "Donald Trump on moraalisesti epäkelpo presidentiksi"

Comeyn kirjoittama paljastuskirja A Higher Loyalty julkaistaan tiistaina.

Anni Saastamoinen, IL

Entinen FBI-pomo James Comey antoi ABC Newsille haastattelun myöhään sunnuntai-iltana. Uutistoimisto Reutersin mukaan Comey totesi haastattelussa Donald Trumpin olevan vaarallinen ja moraalisesti epäsopiva presidentiksi.

–Hän puhuu naisista kuin he olisivat lihanpaloja ja kohtelee heitä samoin. Hän valehtelee jatkuvasti pienistä ja isoista asioista ja vaatii amerikkalaisia uskomaan sanojaan. Ei tällainen ihminen ole sopiva presidentiksi, Comey totesi haastattelussa.

Comeyn kirjoittama paljastuskirja A Higher Loyalty julkaistaan tiistaina. Comey sai potkut tehtävästään FBI:n johdossa vajaa vuosi sitten.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Nämä puheet kuultuamme tuskin kukaan enää ihmettelee, miksi Trump erotti hänet virastaan.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio