Länsimaalaisten suosima turistikohde hyökkäyksen kohteena Malissa – aseistautuneet miehet tunkeutuivat paikalle

STTBamako

Länsimaalaisten suosima turistikohde on joutunut hyökkäyksen kohteeksi Malin pääkaupungissa Bamakossa Länsi-Afrikassa, kertovat AFP:n toimittaja ja silminnäkijät.

Paikalliset kertoivat kuulleensa laukauksia lomakohteesta Bamakon reunamilla, ja paikalta on noussut myös savua. Malin joukot ja sotilaat Ranskan terrorisminvastaisista joukoista suuntasivat paikalle.

Mahdollisista uhreista ei toistaiseksi ole tietoa. Reutersin mukaan kyseessä on Le Campement -niminen lomakohde.

Malin turvallisuudesta vastaava ministeriö on vahvistanut hyökkäyksen tapahtuneen, kertoo France Info -kanava. Ministeriön mukaan lomakohteeseen tunkeutui useita miehiä.

Malin hallituksen mukaan iskusta epäillään jihadisteja.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio