Kaikkien aikojen myrskyksi kuvailtu Florence vyöryy rytinällä – Pohjois-Carolinaan annettiin tornado-varoitus

Yhdysvaltoje itärannikkoa lähestyvä hurrikaani Florence on katkonut myös sähköt yli 80 000 kotitaloudelta.

Zumawire / MVPhotos
Kaikkien aikojen myrskyksi kuvailtu Florence vyöryy rytinällä – Pohjois-Carolinaan annettiin tornado-varoitus

Yhdysvaltojen Carolinan osavaltiota lähestyvä Florence on ehtinyt jo varhain perjantaina aamulla Suomen aikaa aiheuttamaan kymmenille tuhansille ihmisille vaikeuksia, kertoo The Guardian.

Pia Lindroos

Kansallinen hurrikaanikeskus on antanut Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinan osavaltioon tornado-varoituksen, kertoo The Guardian

Pohjois-Carolinaan odotetaan katastrofaalisia tulvia. Jo nyt yli 12 000 ihmistä on joutunut pakenemaan hätämajoituksiin Florencen tieltä. Myös sähköt ovat menneet poikki yli 80 000 kotitaloudelta.

Yhdysvaltain kansallisen hurrikaanikeskuksen mukaan Florencen voimakkuus muuttuu luultavasti hieman ennen kuin sen keskus saavuttaa Carolinan rannikon. Tällä hetkellä Florence on kakkosluokan hurrikaani.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio