Brasilian entinen presidentti Jair Bolsonaro on joutunut sairaalaan Yhdysvalloissa

Entinen presidentti on kärsinyt terveysongelmista sen jälkeen, kun häntä puukotettiin hengenvaarallisesti hänen vuoden 2018 vaalikampanjansa aikana.

Brasilian ex-presidentti Jair Bolsonaro saapui vaaliväittelyyn presidentinvaalikampanjoiden ollessa vielä vauhdissa lokakuussa 2022.

9.1. 21:10

Brasilian entinen presidentti Jair Bolsonaro on joutunut sairaalahoitoon Orlandossa Yhdysvalloissa kovien vatsakipujen vuoksi, brasilialainen O Globo -lehti kertoi maanantaina.

Vain päivää aiemmin Bolsonaron kannattajat tunkeutuivat muun muassa presidentin­palatsiin ja kongressi­rakennukseen Brasilian pääkaupungissa Brasíliassa.

Bolsonaro on kärsinyt terveysongelmista sen jälkeen, kun häntä puukotettiin hengenvaarallisesti hänen vuoden 2018 vaalikampanjansa aikana. Puukotuksen jälkeen hänelle on tehty kuusi leikkausta.

Bolsonaro, 67, matkusti Brasiliasta Yhdysvaltoihin kaksi päivää ennen presidentti­kautensa loppua eikä osallistunut vallanvaihto­seremonioihin. Hän on asunut Orlandossa Floridassa brasilialaisen entisen taistelulajien mestarin Jose Aldon luona aivan Disney Worldin naapurissa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut