CNN: Turkissa autopommi-isku, ainakin yhdeksän poliisia loukkaantunut

CNN:n mukaan autopommi oli räjähtänyt tienvarteen pysäköidyssä ajoneuvossa, kun poliiseja kuljettanut poliisiajoneuvo oli ohittanut sen.

16.12.2022 8:07

Turkissa ainakin yhdeksän poliisia on loukkaantunut autopommi-iskussa perjantaina, kertoo CNN uutistoimisto Reutersin mukaan.

CNN:n mukaan autopommi oli räjähtänyt tienvarteen pysäköidyssä ajoneuvossa, kun poliiseja kuljettanut poliisiajoneuvo oli ohittanut sen.

Iskussa loukkaantuneet ovat nyt sairaala­hoidossa, mutta kukaan heistä ei ole loukkaantunut vakavasti, kertoo Diyarbakırin kuvernööri Ali İhsan Su. Kuvernööri vahvistaa, että loukkaantuneet poliisit olivat olleet matkalla töihin, kun autopommi räjähti. Autopommi-isku sattui perjantai­aamuna noin kello 5 paikallista aikaa lähellä Diyarbakırin kaupunkia.

Poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä iskusta epäiltyinä, kertoo Turkin sisäministeri Süleyman Soylu Twitter-tilillään. Kaupungin kuvernöörin mukaan poliisi on ottanut kiinni epäillyn ja tätä kuljettaneen taksinkuljettajan.

Poliisi on aloittanut tapauksesta tutkinnan. Toistaiseksi mikään ryhmittymä ei ole ottanut iskua nimiinsä, kertoo Reuters. Turkissa on nähty aiemmin muun muassa kurdien, vasemmistolaisten ja ääri-islamistien tekemiä terrori-iskuja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut