Saksalainen kunto­sali­miljonääri kuoli lento­turmassa Costa Ricassa

Kone oli matkalla Meksikosta Costa Ricaan ja sen kyydissä oli onnettomuushetkellä kuusi ihmistä.

Costa Rican viranomaiset etsivät turmakonetta Karibianmeren rannikolla sunnuntaina 23. lokakuuta.

23.10. 21:13

Pienkone syöksyi maahan Costa Rican rannikolla perjantaina, kertovat muun muassa saksalaislehti Der Spiegel ja costaricalainen La Republica. Paikallisviranomaiset vahvistivat, että yksi koneessa matkustaneista oli saksalainen miljonääri Rainer Schaller.

Kone oli matkalla Meksikosta Costa Rican Limóniin ja sen kyydissä oli kuusi ihmistä, mukaan lukien Schaller ja tämän perhe. Matkustajista viisi oli Saksan kansalaisia ja koneen lentäjä oli sveitsiläinen. Kaksi matkustajista oli lapsia.

Sunnuntai-iltaan mennessä kahden onnettomuudessa kuolleen ruumiit olivat löytyneet. Saksalaislehti Der Tagesspiegelin mukaan yksi löydetyistä ruumiista on aikuisen ja toinen lapsen. Ruumiit löydettiin vedestä.

Turmakone Piaggio P.180 Avanti on yhä kadoksissa. Koneesta peräisin ollutta romua ja sen osia löytyi vedestä Costa Rican Karibianmeren rannikolta lauantaina.

Kone katosi tutkasta noin noin 40 kilometrin päässä Limónin lentokentästä, jonne kone oli matkalla, kertoo siviili-ilmailuviran­omaisjohtaja Fernando Naranjo.

Koneen osat löytyivät alle 30 kilometrin päässä lentokentästä. Der Tagesspiegelin mukaan Yhdysvaltain rajavartiosto auttoi etsinnöissä.

Schallerin perustamalla kuntosaliketju McFitillä on yli tuhat salia ja 6,4 miljoonaa käyttäjää 48:ssa maassa, kertoo saksalaislehti Bild.

Schallerin yhtiö Rainer Schaller Group, johon McFit kuuluu, on yksi maailman suurimmista fitness-alan yhtiöistä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut