Kuningatar Elisabet II on kuollut

Kuningatar Elisabet oli kuollessaan 96-vuotias.

Kuningatar Elisabet II on kuollut.

8.9. 20:41

Britannian kuningatar Elisabet II on kuollut. Kuningatar oli kuollessaan 96-vuotias.

Torstaina lääkärien kerrottiin olevan huolissaan kuningattaren terveydestä ja että kuningatar on lääkärien valvonnan alaisena Balmoralin linnassa Skotlannissa.

”Tänä aamuna tehdyn arvioinnin perusteella kuningattaren lääkärit ovat huolissaan Hänen Majesteettinsa terveydestä ja ovat suositelleet, että hän pysyy lääkärin valvonnassa”, Buckinghamin palatsi kertoi tiedotteessaan torstaina.

Kaikki kuningattaren lapset, prinssi Charles, prinsessa Anne, prinssi Andrew ja prinssi Edward sekä prinssi William matkustivat kuningattaren luokse Balmoralin linnaan pian uutisen julkaisun jälkeen.

Vuosi sitten lokakuussa Elisabet vietti yön sairaalassa ja on sen jälkeen vähentänyt julkisia esiintymisiään. Keskiviikkona kuningatar joutui perumaan suunnitellun virtuaalisen tapaamisen neuvonantajiensa kanssa sen jälkeen, kun lääkärit neuvoivat häntä lepäämään.

Kuningatar Elisabet on Britannian pisimpään hallinnut monarkki. Maassa juhlittiin kesäkuussa kuningattaren poikkeuksellisen pitkää 70-vuotista valtakautta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut