Kaksi lasta putosi kerrostalon parvekkeelta Tukholmassa – toinen kuoli vammoihinsa sairaalassa, poliisi epäilee murhan yritystä - Maailma - Satakunnan Kansa

Kaksi lasta putosi kerrostalon parvekkeelta Tukholmassa – toinen kuoli vammoihinsa sairaalassa, poliisi epäilee murhan yritystä

Aftonbladetin mukaan poliisi epäilee, että lapsia puukotettiin ensin, minkä jälkeen heidät heitettiin parvekkeelta. Poliisi on ottanut kiinni kaksi aikuista tapauksen takia.

15.11. 10:19

Tukholma

Kaksi alle kymmenvuotiasta putosi kerrostalon parvekkeelta Tukholman Hässelbyssä sunnuntaina illalla. Lapset haavoittuivat vakavasti, ja toinen heistä kuoli aamulla sairaalassa, Aftonbladet kertoo.

Myös toisen lapsen vammat ovat henkeä uhkaavat. Poliisi on ottanut kiinni kaksi aikuista epäiltyinä murhan yrityksestä.

Toinen poliisin kiinni ottamista ihmisistä oli SVT:n mukaan haavoittunut. Hänen vammojensa vakavuutta ei ole kerrottu. Tapahtumien tarkka kulku on poliisille vielä epäselvä.

Aftonbladetin mukaan poliisi epäilee, että lapsia puukotettiin ensin, minkä jälkeen heidät heitettiin parvekkeelta noin viidentoista metrin korkeudelta.

Aftonbladetin ja Expressenin tietojen mukaan aikuiset ovat lasten vanhempia. Isän epäillään lehtien tietojen mukaan puukottaneen lapsia, minkä jälkeen hän heitti heidät alas. Haavoittunut ihminen oli lehtien tietojen mukaan lasten isä.

Poliisi hälytettiin paikalle sunnuntaina ennen iltakymmentä paikallista aikaa, kun ohikulkija oli löytänyt parvekkeelta pudonneet lapset. Heidät kuljetettiin sairaalaan pelastushelikopterilla.

Päivitetty 15.11.2021 kello 14.14.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut