Rap-festivaalin yleisössä syntyi paniikki Texasissa – ainakin kahdeksan ihmistä puristui hengiltä väkijoukossa - Maailma - Satakunnan Kansa

Rap-festivaalin yleisössä syntyi paniikki Texasissa – ainakin kahdeksan ihmistä puristui hengiltä väkijoukossa

Turvatoimille moitteita, satoja ihmisiä tunki sisään vip-sisäänkäynnin läpi.

6.11. 11:30

Houston

Yhdysvalloissa ainakin kahdeksan ihmistä on kuollut ja useita loukkaantunut Astroworld-musiikkifestivaalilla Houstonissa Texasin osavaltiossa, kertovat amerikkalaismediat. Uhrit puristuivat kuoliaaksi, kun noin 50  000 ihmisen yleisöjoukossa syntyi paniikki.

–  Ihmisjoukko työntyi kohti esiintymislavaa, ja siitä syntyi paniikki. Ihmisiä kaatui ja pyörtyi, ja pakokauhu paheni, sanoi Houstonin pelastustoimen johtaja Samuel Pena tiedotustilaisuudessa.

Pelastusviranomaiset kertoivat, että 17 loukkaantunutta on viety sairaalaan ja 300 on saanut apua tapahtumapaikalla.

Paikallisen televisioaseman kuvaamassa videossa näkyy, miten useita satoja ihmisiä ryntäsi joukolla sisään festivaalialueelle vip-sisäänkäynnin kautta.

Amerikkalaisen räppäri Travis Scottin Astroworld-festivaali järjestettiin nyt kolmatta kertaa. Ensimmäinen festivaali oli vuonna 2018, jolloin Scott julkaisi samannimisen kolmannen albuminsa. Loppuunmyydyn festivaalin lauantain ohjelma on peruttu.

Travis Scott on oikealta nimeltään Jacques Berman Webster II. Hän on tehnyt yhteistyötä monien muusikoiden kanssa ja toiminut myös tuottajana, laulajana ja laulunkirjoittajana. Hän ja Kardashianin julkkisperheen Kylie Jenner odottavat toista yhteistä lastaan.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut