Jeffrey Epstein pakotti alaikäisen seksiin prinssi Andrew'n kanssa, väitetään oikeuden asiakirjoissa USA:ssa - Maailma - Satakunnan Kansa

Jeffrey Epstein pakotti alaikäisen seksiin prinssi Andrew'n kanssa, väitetään oikeuden asiakirjoissa USA:ssa

1.8.2020 13:49

Washington/Helsinki

Yhdysvalloissa oikeuden asiakirjoissa väitetään, että edesmennyt seksuaalirikollinen ja liikemies Jeffrey Epstein olisi pakottanut alaikäisen tytön seksiin Britannian prinssi Andrew'n kanssa.

Asiasta kertoo Guardian. Asiakirjoissa esitetään, että Epsteinin motiivina oli kerätä aineistoa Andrew'n painostamiseen. Epsteinin väitetään määränneen tyttöä "antamaan prinssille, mitä hän haluaa" ja raportoimaan takaisin Epsteinille seksuaalisen hyväksikäytön yksityiskohdat.

Asiakirjat liittyvät vuoden 2015 siviilikanteeseen, jonka tapahtumien aikaan alaikäinen uhri Virginia Giuffre nosti Epsteinia ja seurapiirijulkimo Ghislaine Maxwellia vastaan.

–  Yhdysvaltain liittovaltion valitustuomioistuin sanoi vuonna 2019, että näitä syytöksiä tulisi käsitellä erityisen varoen. Syytökset eivät ole sama asia kuin faktat. Missä ovat todisteet? kommentoi Andrew'n nimettömänä pysytellyt ystävä Guardianille.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut