Kuningatar Elisabet: Prinssi Harry ja Meghan eivät enää työskentele kuninkaallisen perheen jäseninä - Maailma - Satakunnan Kansa

Kuningatar Elisabet: Prinssi Harry ja Meghan eivät enää työskentele kuninkaallisen perheen jäseninä

Herttuapari ei enää ota vastaan julkisia varoja. He aikovat maksaa takaisin Windsorin-kotinsa kunnostuksen.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry haluavat kasvattaa poikaansa Archieta itsenäisesti ansaitsevina tavallisina kansalaisina. Moni kanadalainen toivottaa heidät tervetulleiksi samaan maahanmuuttoprosessiin kuin muutkin.

18.1.2020 21:07

Prinssi Harry ja hänen vaimonsa Meghan eivät enää työskentele Britannian kuninkaallisen perheen jäseninä. Heitä ei myöskään tule enää kutsua "kuninkaallisiksi korkeuksiksi" heidän etsiytyessään kohti riippumattomampaa roolia, ilmoitti Buckinghamin palatsi lauantaina.

"Harry, Meghan ja Archie ovat aina hyvin rakastettuja perheeni jäseniä", kertoi kuningatar Elisabet lausunnossaan viitaten parin pieneen poikaan.

Hän kertoi tukevansa lapsenlapsensa pyrkimystä vaimonsa kanssa itsenäiseen elämään.

Kuningatar lisäsi, että hän on "erityisen ylpeä" siitä, miten Meghanista on tullut perheen jäsen.

Sussexin herttuapari Harry, 35, ja hänen amerikkalainen vaimonsa Meghan, 38, saivat aikaan kriisin brittimonarkiassa tässä kuussa ilmoittamalla, että he haluavat luopua kuninkaallisista velvollisuuksistaan ja viettää enemmän aikaa Pohjois-Amerikassa. He myös haluavat tulla taloudellisesti riippumattomiksi.

Palatsin mukaan Harry ja Meghan eivät enää saa julkisia varoja. He aikovat myös maksaa takaisin rahat, joita on käytetty heidän Windsorissa sijaitsevan Frogmore Cottagen kotinsa kunnostukseen.

Palatsin mukaan muutokset tulevat voimaan tänä keväänä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut