Tuoreet kuvat prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoispoika Archie Harrisonista julki - Maailma - Satakunnan Kansa

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin poika kastettiin – tuoreet kuvat Archie Harrisonista julki

Archie Harrison Mountbatten-Windsor kastettiin Windsorin linnan yksityiskappelissa.

6.7.2019 20:48

Sussexin herttua Harryn ja hänen puolisonsa herttuatar Meghanin esikoispoika Archie Harrison vietti tänään ristiäisiä. Kastejuhla järjestettiin Windsorin linnan yksityiskappelissa 25 vieraan läsnä ollessa.

Nyt herttuapariskunta on julkaissut viralliset kuvat ristiäisistä. Jo alun perin oli ilmoitettu, että valokuvaaja Chris Allerton tulee ikuistamaan juhlan, ja Harry ja Meghan valikoivat kuvien joukosta yleisölle julkaistavat otokset.

Kuvat julkaistiin Sussexin herttuaparin virallisella Instagram-tilillä. Toisessa kuvassa nähdään ristiäisissä paikalla ollut kuninkaallinen perhe, ja toisessa kuvassa herttuapari nähdään onnellisena esikoispoikansa kanssa.

Kuvan saatteeksi on kerrottu, että Archie kastettiin läheisten läsnä ollessa, kuten aiemmin uutisoitiin.

– Sussexin herttua sekä herttuatar ovat onnellisia saadessaan jakaa tänään kokemansa ilon yleisölle, joka on osoittanut heille tukensa pojan syntymästä saakka. He kiittävät teitä ystävällisyydestä, jonka olette suoneet toivottamalla tervetulleeksi heidän esikoispoikansa ja juhlimalla tätä erityistä hetkeä, tekstissä kirjoitetaan.

Yksityisyys ja juhlien salailu on aiheuttanut harmistusta kuninkaallisten faneissa. Ennen ristiäisiä pelättiin, ettei tuoreesta poikalapsesta tulla julkaisemaan ainuttakaan selkeää kuvaa. Herttuapari on tähän asti julkaissut lapsestaan vain kuvia, joissa näkyy jalat tai osa kasvoista.

Vaikka tuoreessa lähikuvassa Archien silmät ovat kiinni, tyydyttää uudet otokset mahdollisesti pahimman tiedonjanon kuninkaallisten fanien keskuudessa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: