Yön susien päämajassa on uskomaton meno – Putinin moottoripyöräklubi huumaa rahakkailla esityksillä ja isoilla pyörillä, iskulauseena on "Stalinin ja isänmaan puolesta" - Maailma - Satakunnan Kansa

Yön susien päämajassa on uskomaton meno – Putinin moottoripyöräklubi huumaa rahakkailla esityksillä ja isoilla pyörillä, iskulauseena on "Stalinin ja isänmaan puolesta"

Toimittajamme kävi kuuluisan venäläisjärjestön päämajassa katsomassa Yön susien päämiestä "Kirurgia" ja toimintaan osallistuvia suomalaisia. Yön sudet ovat yksi monista vaikutuskeinoista, joilla Putinin ja Venäjän ortodoksikirkon edustamaa suurvenäläisyyttä pönkitetään. Krimin valtaukseen osallistuneiden Yön susien liiketoimintaa ei ole perinteinen rikollisuus vaan äärimielinen isänmaallisuus. Siitä maksetaan hyvin.

Aleksandr ”Kirurgi”

19.10.2019 6:30

Moskova

Moottoripyöräklubi Yön susien päämaja Sexton on Moskovan keskustan ulkopuolella korkeiden aitojen ympäröimänä.

Klubin nimi tulee siitä, että nuoruudessaan järjestön johtaja Aleksandr ”Kirurgi” Zaldostanov toimi portsarina Länsi-Berliinissä samannimisessä yökerhossa. Kohtalon oikusta samaan aikaan 1980-luvulla muuan virkamies Vladimir Putin oli myös töissä Saksassa, mutta muurin toisella puolella. Hän teki KGB:n tiedustelu-upseerin tehtäviä Itä-Saksassa Dresdenissä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: