Demokraattipuolueen edustajat vaativat tietoja myös Trumpin ja Putinin keskusteluista Helsingin huipputapaamisessa - Maailma - Satakunnan Kansa

Demokraattipuolueen edustajat vaativat tietoja myös Trumpin ja Putinin keskusteluista Helsingin huipputapaamisessa

Venäjän presidentti Vladimir Putin, Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja hänen vaimonsa Melania Trump Helsingissä 16.7.2018.

5.3.2019 8:23

Yhdysvalloissa demokraatit ovat pyytäneet Valkoiselta talolta yksityiskohtaisia tietoja presidentti Donald Trumpin keskusteluista Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanssa, kertoo CNN.

Demokraattipuoluetta edustavat edustajainhuoneen tiedustelu-, ulkoasiain- ja oikeuskomiteoiden demokraattipuheenjohtajat Adam Schiff, Eliot Engel ja Elijah Cummings vaativat maanantaina Valkoisen talon virkaatekevälle kansliapäällikölle Mick Mulvaneylle lähettämässään kirjeessä tietoja Trumpin ja Putinin keskusteluista. He vaativat saada nähtäväkseen henkilökohtaisiin tapaamisiin ja puheluihin liittyvät asiakirjat. Tietopyyntö koskee CNN:n mukaan myös tulkkeja, jotka osallistuivat Trumpin ja Putinin välisiin keskusteluihin.

Schiffia, Engelia ja Cummingsia kiinnostaa myös Trumpin ja Putin väliset keskustelut Helsingin huipputapaamisessa viime heinäkuussa. Tietopyynnön takarajaksi on annettu 15. maaliskuuta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos