Koirat hyökkäsivät 3-vuotiaan ruotsalaispojan kimppuun - Maailma - Satakunnan Kansa

Aftonbladet: Koirat hyökkäsivät 3-vuotiaan ruotsalaispojan kimppuun samalla rannalla, jossa suomalaispoikaa purtiin – koirat määrätty poistettaviksi

Kuvituskuva.

22.2.2019 8:07 | Päivitetty 22.2.2019 8:33

Torstai-aamuna Iltalehti kertoi, kuinka 5-vuotias suomalaispoika joutui kulkukoirien raatelemaksi Thaimaassa Ao Nangin rantakohteessa Krabilla. Pojan kimppuun oli hyökännyt viisi kulkukoiraa.

Poika sai puremahaavoja kaulaansa, raapimisruhjeita selkäänsä ja viisisenttisen haavan oikeaan jalkaansa. Puremia todettiin kaikkiaan yli 10 kappaletta.

Nyt ruotsalaislehti Aftonbladet kertoo, että kulkukoirat hyökkäsivät keskiviikkona samalla rannalla 3-vuotiaan ruotsalaispojan kimppuun.

Pojan isä kertoi lehdelle olleensa perheensä kanssa iltakävelyllä rannalla, kun kulkukoiralauma alkoi lähestyä poikaa. Poika oli poimimassa maasta havaitsemaansa etanaa.

Isän mukaan poika pelästyi, jolloin koirat hyökkäsivät ja purivat poikaa jalkoihin. Pojan äidin onnistui napata poika syliinsä ja isä hätisti koirat tiehensä.

Aftonbladetin mukaan poika ei saanut vakavia vammoja, mutta sai hoitoa rabiestartuntavaaran vuoksi.

Koirat poistetaan rannalta

Koirien uhriksi joutunut suomalaispoika sai torstaina rokotuksen tartuntatautien varalta. Poika viettänee sairaalassa pari päivää.

thaimaalaislehti Bangkok Post kertoo, että tapauksen johdosta paikallisviranomaiset ovat määränneet koirat poistettaviksi rannalta.

Paikallismedian mukaan viimeisimmät tapaukset eivät olleet ensimmäisiä laatuaan, ja koiria on toivottu hävitettäviksi jo kauan.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut