Kasvonsa peittänyt murtovaras herätti pariskunnan keskellä yötä Kaliforniassa – pyysi wifi-yhteyden salasanaa - Maailma - Satakunnan Kansa

Kasvonsa peittänyt murtovaras herätti pariskunnan keskellä yötä Kaliforniassa – pyysi wifi-yhteyden salasanaa

Nuori murtovaras ei ollut salasanapyyntönsä kanssa liikkeellä ensimmäistä kertaa.

28.7.2018 21:47

17-vuotias murtovaras säikäytti viime sunnuntaina noin 60-vuotiaat talon omistajat hereille kysyäkseen langattoman internetverkon salasanaa. Tapauksesta kertovat useat yhdysvaltalaismediat.

Kalifornian Palo Alton poliisin mukaan pariskunta heräsi kammottavaan yllätykseen, kun makuuhuoneessa oli kasvonsa peittänyt tunkeilija.

Tämän haaveet langattomaan erkkoon pääsystä eivät toteutuneet, sillä toinen omistajista nousi sängystään ja pakotti hänet ulos talosta. Tämän jälkeen pariskunta soitti poliisille noin kello puoli yksi aamuyöllä. Kukaan ei loukkaantunut tapauksessa, eikä pariskunta havainnut varkaan jäljiltä puuttuvan kuin kaksi keittiöveistä.

Kalifornialaislehti Sacramento Bee tietää kertoa, että kyse ei suinkaan ollut epäillyn ainoasta rikoksesta samana viikonloppuna – tai ensimmäisestä yrityksestä saada pääsy langattomaan verkkoon.

Alle tuntia ennen pariskunnan herättämistä parikymppinen nainen oli havainnut saman 17-vuotiaan tekijän liikehtivän makuuhuoneensa ikkunan takana. Hän oli mennyt juttelemaan tälle, jolloin teini oli kysynyt pääsyä langattomaan verkkoon selittäen, että hänen mobiilidatansa oli loppunut kesken.

Teini-ikäistä ei lykästänyt tuollakaan kertaa, vaikka asukkaat havaitsivat vasta seuraavana päivänä, että varkaan mukaan oli lähtenyt polkupyörä.

Sacramento Been poliisilähteiden mukaan varkauden motiivi on tuntematon.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: