Kymmenen kysymystä koronaviruksesta - Maailma - Satakunnan Kansa

Kymmenen kysymystä koronaviruksesta – Mitkä ovat oireet, miten virus tarttuu, onko tauti tappava ja miten sitä voi ehkäistä?

Kiina ilmoitti tiistaina kuudennesta koronaviruksen aiheuttamasta kuolemantapauksesta. Koronavirusepidemiaan on sairastunut jo lähes kolmesataa ihmistä, ja tauti tarttuu ihmisestä toiseen. Johtava asiantuntija Jussi Sane Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL) vastaa virusta koskeviin kysymyksiin.

Suojavaatteisiin pukeutunut hoitohenkilökunta kuljettaa potilasta Kiinan Jinyintan sairaalaan, jossa hoidetaan uudentyyppiseen koronavirukseen sairastuneita ihmisiä. Koronavirusepidemiaan on sairastunut jo lähes kolmesataa ihmistä, suurin osa Kiinassa.

21.1.2020 18:43

Uudentyyppisen koronaviruksen on vahvistettu tarttuvan ihmisestä toiseen. Kiina ilmoitti tiistaina kuudennesta koronaviruksen aiheuttamasta kuolemantapauksesta.

Koronavirusepidemiaan on sairastunut lähes kolmesataa ihmistä. Kiinan Wuhanin, Pekingin ja Guangdongin lisäksi tartuntoja on havaittu ainakin Thaimaassa, Japanissa ja Etelä-Koreassa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut