Ainakin neljä kuollut ammuskelussa Kanadassa

Ida Kannisto

Ainakin neljä ihmistä on kuollut ampumistapauksessa Frederictonin kaupungissa New Brunswickin provinssissa Kanadan itäosissa.

Noin 60 000 asukkaan Frederictonin kaupungin poliisi twiittasi, että tilanne oli päällä ja että kuolonuhreja on useita. Poliisi on kehottanut ihmisiä pysymään sisällä ja lukitsemaan ovensa.

Vuonna 2014 samassa osavaltiossa sattuneessa ampumavälikohtauksessa kuoli kolme poliisia ja loukkaantui kaksi. Tapaus oli siihen aikaan yksi pahimmista Kanadassa, missä aselait ovat tiukempia kuin Yhdysvalloissa.

Viime kuussa aseistautunut mies puolestaan tappoi kaksi ja haavoitti kolmeatoista Torontossa ennen kuin ampui itsensä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio