Kallonkävijä ei pettynyt. Kallioilta kun katseli ympärilleen, tunsi tuulenvireen iholla ja aurinko heijastui veden pintaan, tuntui lomapäivä saaneen kruununsa. Ja kallioilla vain kaksi jalkaparia.

Lähetä kuva: sk.mielipide@satakunnankansa.fi tai matkapuhelimella multimediaviestinä numeroon 13524. Kirjoita viestiin LUKIJANKUVA (väli) kuvaustilanne ja yhteystietosi. Viestin hinta on 90 senttiä. Julkaistuista kuvista palkitaan kuukausittain yksi 135,24 eurolla.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Hieno kuva ja teksti. Kannattaa ottaa nyt lisää kuvia muistoksi, koska kyseinen maisema muuttuu kesän aikana.

    Merelle mahtuisi tuulivoimaloita – terveysselvityksen lähtökohta väärä

  • suomalaisuus

    Rannikkosuomalainen kaipaa tätä näkyä. Rauhaa, onnea ja turvaa tuova ympäristö voi olla metsä, järvenselkä, Lapin kaira, kaupunkipuisto. Jollekin kivikylässä asuvalle se voi olla auringonläikkä vastapäisen kerrostalon seinässä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio