”Harmittaa suuresti pelaajien puolesta, jotka valitsivat Rauman Lukon, vaikka olisivat päässeet muualle opiskelemaan ja pelaamaan. Nyt nämä nuoret jäävät ilman pelipaikkaa, kiitos Lukko ry:n.”

Päivän tekstareissa vastustetaan käärmeitä, uutta oikeustaloa ja virkamiehiä. Muun muassa.

Ehdottomasti pitää kaikkien päästä parkkiin kaupan pihaan, mieluummin ovelle!

Kun katsoo television ohjelmatarjontaa, tulee väistämättä mieleen, että yritetään saada ihmiset maksullisten kanavien asiakkaiksi. Tuntuu suoranaiselta veetuilulta todeta nuo samat mission in possiblet ja poliisiopistot illasta ja viikosta toiseen.

Aseveliakselin (Wahlman & Kataja) ja Koskelan työntövoimin Parkanon rata lisäbudjettiin. Vetovoimaa on jo riittävästi tullutkin idästä.

Sote-uudistus – samanlainen floppi kuin taksiuudistus ja pandojen tuonti.

Uuteen oikeustaloonkin löytyy rahaa, mutta ei vanhuksille. Hävetkää päättäjät!

Olisko mitenkään mahdollista, että Nuokkarin maksullinen parkkipaikka siivottaisiin ja parkkiruutujen rajat maalattaisiin uudelleen?! Kiitos.

Lukko ry yrittää pelastaa kasvojaan puhumalla suurista luvuista naisten kiekolle. Mutta asiassa on monia muitakin puolia, mitkä jäävät kertomatta. Naiset/tytöt ovat vetäneet luistelukouluja ym. Yrittäneet järjestää elämyksiä, mutta Lukko on vetänyt maton alta useasti. Harmittaa suuresti pelaajien puolesta, jotka valitsivat Rauman Lukon, vaikka olisivat päässeet muualle opiskelemaan ja pelaamaan. Nyt nämä nuoret jäävät ilman pelipaikkaa, kiitos Lukko ry:n.

Te, jotka kirjoititte tuosta koirasta 5.5 Äkkiä ilmoitus poliiseille tai eläinsuojeluun. Ei saa jäädä sivustakatsojaksi!

Vastaan virkamiestä rakastavalle kirjoittajalle. Virkahenkilö-nimitys ei ole käytössä. Oikea nimi on virkailija.

Kiitos Raisa Ranta 5.5 kolumnista. Näinhän se menee ja odotettavissa vain kylmää kyytiä.

PARKKIPAIKAT. Kyllä asia on niin, että vanha eläkeläinen tarvitsee parkkipaikan läheltä kauppaa. Kyllä lapset jaksaa kävellä kauempaa, jos laitetaan kävelemään. Ei ole ihme, että näitä pullapoikia ja -tyttöjä riittää nykyään, kun ei kotona opeteta liikkumaan. Kaikki täytyy saada oven eteen ja mieluummin kotiinkin jo valmiina. Suosittelen kaupoille, että laittavat parkkiruudut ensin vanhoille eläkeläisille ja sitten vasta lapsiperheille. Toivoo tuleva eläkeläinen, joka jaksaa kävellä vielä.

Kaupan asiakas

Kyy on nyt rauhoitettu. Minä olen aina rauhoittanut kyyn ihan lopullisesti, kun olen sen nähnyt.

Kyykäärmeiden ihannoijat, antakaa nimenne ja osoitteenne, jotta voidaan toimittaa kyykäärmeet teidän pihoillenne! Ystäväni kuoli juuri muutama vuosi kyyn puremaan kuntolenkillään.

Eiköhän Suomi ja suomalaiset yritykset, Fortumkin, pyrkineet rakentamaan hyvinvointia Eurooppaan - kun kylmä sota päättyi. Sitten alkoikin taas sota. YK:hon on kuuluttu rauhantyön vuoksi, nyt sekin työ nollautuu vauhdilla. Ruotsi osaa lukea aikaa, aseteollisuus voi siellä hyvin - kuten ennenkin Euroopan sotiessa.

Eräässä Suomen kunnan vanhainkodissa, kymmeniä vuosia sitten: Kunnanpäättäjät ja vanhainkodin hoitajat valittivat, että vanhainkoti on täynnä ja pitäisi rakentaa uusi. Kunnanlääkäri sanoi, että ei tarvitse uutta, koska kohta on tilaa. Niin kuulemma tapahtui.

Vai pitää Harjavallassa yritysten siivota roskat. Ehkäpä oikea ryhmä olisi roskaajat.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut