Luokkaretkiä on oltava enemmän

Mielestämme luokkaretkiä pidetään niin harvoin, että koululaiset väsyvät koulunkäyntiin totaalisesti.

Kirjoittajat toivovat, että opettajat ymmärtävät luokkaretkien tärkeyden ja alkaisivat jo syksyllä suunnittelemaan luokkaretkiä yhdessä meidän kanssamme.

2.2. 12:45

Koulussa on liian vähän luokkaretkiä. Nykyään koulu järjestää pitkiä luokkaretkiä vain 6. ja 9. luokilla. Tämä on ongelma, sillä luokkaretket parantavat luokan yhteishenkeä sekä antavat oppilaille mukavaa vaihtelua ja taukoa opiskelusta.

Mielestämme luokkaretkiä pidetään niin harvoin, että koululaiset väsyvät koulunkäyntiin totaalisesti. Se, että luokkaretkiä järjestettäisiin useammin, hyödyttäisi oppilaita sekä opettajia, sillä silloin oppilaat eivät ole niin levottomia ja opettajatkin saavat vähän virkistystä.

Ratkaisu tähän voisi olla se, että oppilaille annettaisiin enemmän mahdollisuuksia kerätä rahaa luokkaretkiä varten. Tällaisia tapoja voisi olla myyjäisten järjestäminen koulussa ja vaikka karkkilaatikoiden myyminen. Luokat voisivat kerätä rahaa myös tekemällä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa.

Toivomme, että opettajat ymmärtävät luokkaretkien tärkeyden ja alkaisivat jo syksyllä suunnittelemaan luokkaretkiä yhdessä meidän kanssamme. Luokkaretkiä tarvitsee olla jatkossa enemmän.

Touko Hovi ja Veeti Jaakkola

Kaarisillan yhtenäiskoulu 8B

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut