Erilaiset tavat ajatella eivät ole este hyvälle yhteistyölle

Kokemäen seurakunnan uudet juuri valitut luottamushenkilöt ovat alkaneet etsiä tietä eteenpäin.

”Toivon, että Kokemäen seurakunnan työntekijät ja luottamushenkilöt saavat työrauhan ja koko yhteisön tuen toteuttaessaan omaa tehtäväänsä”, Kokemäen seurakunnan vs. kirkkoherra Pasi Virta sanoo.

26.1. 20:01

Kokemäen seurakunta on saanut viime vuosina paljon palstatilaa sekä Satakunnan Kansassa että Sydän-Satakunnassa. Erityisesti seurakunnan hallinnon haasteet ovat nousseet esille. Tällä viikolla palstatilaa sai myös pohdinta erilaisista teologisista näkemyksistä mahdollisten tulevien riitojen siemeninä.

Kirjoituksessa nostettiin esille myös seurakunnalle otollinen aika löytää aidosti yhteinen tie. Juuri tuolla tiellä seurakunta haluaakin kulkea.

Kulkeminen yhteisellä tiellä ei kuitenkaan tarkoita, että kaikkien tulisi olla kaikesta samaa mieltä. Kokemäen seurakunnan, kuten kaikkien muidenkin seurakuntien ja koko kirkon sisälle mahtuu erilaisia tapoja ajatella niin teologisista kuin hallinnollisten päätösten sisällöistä. Tämä ei ole este hyvälle yhteistyölle, vuorovaikutukselle ja työtoveruudelle.

Tammikuussa seurakunnan uudet juuri valitut luottamushenkilöt ovat alkaneet etsiä tietä eteenpäin. Sillä tiellä seurakunnan työntekijät kulkevat paikallisen yhteisön mukana sen iloissa ja suruissa. Seurakunta haluaa olla tukemassa niitä, jotka tarvitsevat seurakunnan tukea kirkon jäsenyyteen tai uskontokuntaan katsomatta.

Toivon, että Kokemäen seurakunnan työntekijät ja luottamushenkilöt saavat työrauhan ja koko yhteisön tuen toteuttaessaan omaa tehtäväänsä.

Pasi Virta

vs. kirkkoherra

Kokemäen seurakunta

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut