Nykymeno ei voi yksinkertaisesti jatkua

10.11. 5:00

Hannu Kaalikoski kirjoittaa (SK 8.11.) vastauksen kirjoitukseeni melko negatiivisesti tulkiten.

Jos ajatellaan vaikka rakennus- tai satamatyöntekijöitä, he maksavat kaikista kovimman hinnan tästä Kaalikosken ja hallituspuolueiden utopiasta. Siinä utopiassa kaikki polkevat töihin, ja pakoputkista tulee pelkkää vesihöyryä. Ollaan terveitä ja hyväkuntoisia.

Valitettavasti tämä kaikki ei ole realismia. Realismia on se, että autot kuluttavat polttoainetta vielä vuosia, ja lämmittäminen maksaa maltaita. Ruoka ja juomat maksavat enemmän kuin koskaan ennen. Maataloutta ajetaan alas, koska se synnyttää päästöjä. Samoin raskas metalliteollisuus, joka kärsii nyt valtion omistajaohjauksesta. Kuka tässä voittaa, ex-kansleri Angela Merkelkö?

En todellakaan ymmärrä, miten aiomme maksaa hyvinvoinnin täällä CO2-vapaassa onnelassa, jos nämä tavoitteet toteutuvat.

Vaalit pidetään jo ensi vuonna. Jos saan kommunistin kaveriksi siihen, että nykyhallituksen toimet pysäytetään, niin olkoon sitten niin. Mutta nykymeno ei voi yksinkertaisesti jatkua.

Kun Kaalikoski taistelee sanan säilällä viimeiseen hengenvetoon, kannattaa samalla katsoa ympärille. Sillä kaikki me, toverisi mukaan lukien, vedämme kohta sitä viimeistä henkäystä Suomen kamaralla.

Eerik Heijari

EMBA, kansanedustajaehdokas (kok.)

Eurajoki

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut