Porin palloiluhallihankkeesta lisälaskuja kaupungille?

11.10. 18:30

Ostimme 1980-luvun alussa mummonmökin eteläisestä Satakunnasta. Mökin ainoa tulisija oli huonokuntoinen hella. Purimme hellan ja otimme yhteyden paikalliseen muurariin. Aikakauslehdessä oli sopivasti juttu pikkutakasta. Muurari tuli paikalle ja teki luettelon tarvittavista tarvikkeista.

Muutaman päivän kuluttua saimme muurarilta tiedon, että hän joutuu terveydellisten syiden takia peruuttamaan kanssamme sovitun takan muurauksen. Samalla hän esitti 100 markan laskun suorittamastaan suunnittelutyöstä.

Porin kaupunginvaltuusto päätti äänin 32–27 keskeyttää/lopettaa palloiluhallin rakentamisprosessin.

Ennen valtuuston ratkaisevaa kokousta oli Porin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Arja Laulainen (sd.) tuonut julkisuudessa esiin mahdollisuuden, että palloiluhallin suunnitteluun osallistuneet tahot tulevat esittämään työstään laskuja Porin kaupungille.

Jos niin kävisi, niin silloin palloiluhallista Porin kaupungille syntyvät kustannukset eivät jäisi nyt ilmoitettuun 200 000 euroon.

Senkin perään palloiluhalliratkaisussa joutuu kysymään, että äänestettiinkö siinä samalla myös eri urheilu- ja palloilulajien arvostamisesta Porissa? Jääkiekolla ja -pallolla on jo omat areenansa.

Pekka Ovaska

Pori

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut