Simo Korpela vastaa: Kristillisdemokraateilla on oma arvopohjansa ja oma politiikkansa

1.9. 19:15

Toimittaja saa toki tehdä omia arvioitaan jokaisen puolueen vetämästä politiikasta, mutta hieman kohtuuttomalta tuntui kristillisdemokraattien arvioitu yleinen suuntautuminen vasemmistoleiriin (Sakari Muurinen, SK 31.8.).

Emme ole sosiaalidemokraatteja, emmekä kokoomuslaisiakaan, vaikka olimmekin juuri aluevaaleissa teknisessä vaaliliitossa kokoomuksen kanssa. Teemme yhteistyötä kaikkien puolueiden kanssa tapaus- ja asiakohtaisesti, emme puolueblokkirajoja noudattaen.

Kun kirjoitan tätä, en tiedä, ketkä ovat hakemassa Porin kaupunginjohtajan virkaa, enkä ole näin ollen voinut tehdä mitään – varsinkaan puoluesidonnaista – päätöstä siitä, ketä tulen itse lopputilanteessa kannattamaan. Näin on varmasti muidenkin kristillisdemokraattien valtuustoryhmän jäsenien osalla. Isojen puolueiden harrastamaan ryhmäkuritouhuun emme ole koskaan lähteneet, emmekä lähde nytkään.

Haluamme Poriin parhaan mahdollisen kaupunginjohtajan ja meidän kantamme tulee ratkaisemaan aivan muut tekijät, kuin mikään puoluesidonnainen politiikka.

Simo Korpela

kaupunginvaltuutettu

kristillisdemokraattien Porin osaston ja Satakunnan piirin puheenjohtaja

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut