Porin seudun kansalaisopisto vastaa ilmoittautumiseen ja verhoilukurssiin liittyviin palautteisiin

25.8. 20:14

Hienoa, että Porin seudun kansalaisopiston kurssien alkaminen herättää mielenkiintoa. Kiitos kahdesta hyvästä palautteesta (SK-tekstarit 24.8.).

Opistossamme oli nyt netissä tapahtuva ilmoittautuminen, joka oli valtakunnallisen järjestelmän kapasiteetin riittävyyden takia kahdessa erässä (klo 9.30 ja 11.30), ja samaan aikaan myös puhelimitse tapahtuva ilmoittautuminen. Netti-ilmoittautuminen ja samalla kurssin maksaminen on ilmoittautujille nopeaa ja kätevää.

Haluamme kuitenkin edelleenkin tarjota myös mahdollisuutta ilmoittautua puhelimitse, koska se lisää opistomme palveluiden tasapuolista saavutettavuutta. Mutta koska puhelinilmoittautuminen on hitaampaa, tarjoamme muun muassa tietotekniikan kurssiemme avulla netti-ilmoittautumisen opetusta.

Jatkossa selvittelemme mahdollisuuksia siirtää ilmoittautumisen aloitus mahdollisimman monia paremmin palvelevaan ajankohtaan, esimerkiksi arki-iltaan tai lauantaiaamuun.

Valitettavasti Reposaaren koulun tilojen remontin takia menetimme suositun Huonekalujen verhoilu -kurssin tilat. Korvaavaa tilaa emme etsimisestä huolimatta ole vielä löytäneet. Verhoilukurssille sopivaa tilaa ei ole helppo löytää, koska keskeneräiset ja usein isot huonekalut on voitava turvallisesti jättää kyseiseen tilaan tai sen välittömään läheisyyteen.

Jatkamme kaupungin toimijoiden kanssa tila-asian selvittelyä. Ehkä koulun puukorttelin valmistumisen jälkeen tyhjilleen jääviä tiloja vapautuu myös verhoilukurssin käyttöön.

Huonekalujen kunnostusta ja verhoilua tarjoamme edelleen Ulvilassa, ja sen kurssin tuntimäärää lisäsimmekin 36 tunnista 48 tuntiin. Käsityön arvostuksesta totean vielä, että Porin seudun kansalaisopisto arvostaa sitä paljon, tarjolla on nyt käsityön alaan kuuluvia kursseja 120 kappaletta.

Jari Kaasinen

Porin seudun kansalaisopiston rehtori

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut