”Marin voisi jättää eroanomuksen, niin hän pystyisi aiempaa vapaammin keskittymään vapaa-ajan toimintaan”

18.8. 18:07

”Voimmeko me kansalaiset enää luottaa pääministerimme harkinta- ja arviointikykyyn maamme asioiden ylimpänä hoitajana?” kysyi psykiatrin erikoislääkäri Seppo Mäkinen 20.10.2021 Suomenmaa-lehdessä.

Silloin Mäkinen oli huolissaan Marinin äkillisistä käännöksistä korona- ja budjettiasioissa sekä pakonomaisesta juoksu- ja siivousharrastuksesta (keskellä yötä).

Itse esitän saman kysymyksen viimeistään nyt, kun netissä leviävät pääministerimme loputtomat bilevideot. Tätä ennen huolta ovat nostaneet pääministerin kuvitelmat, että Suomi on voittanut Venäjän sodassa ja että Suomen tulee tehdä kaikkensa, jotta Ukraina voittaisi sodan Venäjää vastaan.

Kaikki kunnia suomalaisille sotasankareille, mutta itse haluaisin varmistaa lapsilleni rauhallisen elämän ilman sotaa. Edelleen pitää muistaa, että sosiaali- ja terveysala on pahassa kriisissä, ravintola-ala pohjamudissa sekä energian hinta jyrkässä nousussa.

Pääministerin kuvittelisi edes antavan jotain rauhoittavaa viestiä kansakunnalle, että hallitus tekee töitä hiki hatussa asioiden saamiseksi kuntoon, mutta ei – pääministerin viestinä kansakunnalle ovat, miten hän heiluu loputtomassa bilehuumassa ilman huolen häivää (hänellä ei varmasti ole huolenhäivää, se on selvä).

Marin voisi nyt jättää eroanomuksensa, niin hän pystyy aiempaa vapaammin keskittymään hänelle luonteenomaisempaan vapaa-ajan toimintaan – tilalle virkamieshallitus, joka antaisi edes kuvan siitä, että ongelmia yritetään ratkoa.

Aki Nummelin

oikeustieteiden maisteri, yhteiskuntatieteiden maisteri

Pori

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut