Väinölä odottaa kauppaa

3.8. 18:54

Me väinöläläiset olemme pahoillamme, kun meiltä on viety kauppa. Herralahteen valmistui uusi S-market K-Ruokaporin viereen. Kysyttäessä Jussi Kaartiselta aikoinaan, miksi Herralahteen tulee S-market, hän vastasi, että Osuuskaupalla ei ole sillä alueella liikettä.

Osuuskauppa haluaa laajentaa palvelutarjontaansa asiakasomistajilleen.

Herralahdessa on hyvä kauppa eli Ruokapori. Yksinkertainen kysymys: miksi kaksi kilpailevaa kauppaa vierekkäin?

Väinölässä asuu paljon iäkkäitä ihmisiä, joilla ei ole autoa ja ovat liikuntarajoitteisia – he tarvitsevat lähikauppaa. Väinölässä ei ole minkäänlaista liikettä millään kaupalla. Meistä väinöläläisistä olisitte saattanut saada uusia asiakasomistajia, toki meitä onkin jo täällä.

Väinölän taloja remontoidaan ja uudistetaan koko ajan. Alue on lapsiystävällinen puistoineen, kouluineen ja päiväkerhoineen. Tutkimuksissa Pormestariluoto, Sampola ja Impola on todettu levottomiksi alueiksi, Väinölää ei siinä mainittu.

Miksi joku alue leimataan kehityskyvyttömäksi, ja palvelut viedään alueille, jossa on muutenkin paljon tarjontaa?

Täällä ”Kummun” piipunjuurella on paljon asutusta ja paljon lapsiperheitä, jotka kaipaavat lähipalveluja. Bensakin on kallista nykyisin, joten saattaisi olla halvempaa kävellä lähikauppaan kuin ajella autolla S-marketteihin.

Marjukka Hankilammi

Pori

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut