On asioita, joista ei kukaan kirjoita – paitsi Jukka Tuori

30.7. 16:51

Jukka Tuori lähes ainoana jaksaa taistella vihervasemmiston hurmeen hajuista propagandaosastoa vastaan. Minulle maaseudun perustuotannon puolustaminen jatkuvalta, varsinkin valtakunnan päämedian verovaroin tuottamalta ja toistamalta yksipuoliselta manipulaatiolta on teko, johon soisin useammankin samanhenkisen ja kirjoitustaitoisen ryhtyvän.

Ylen ajatuksena on toistaa omaa ajatustaan niin kauan, että tavantallaaja pitää asiaa totena. Sen ohjelmiin valitaan vain oikeat asiantuntijat. Asiat toisin näkevillä ei ole samoja resursseja käytettävissään ja taistelu ei näin ole tasaväkinen. Ja kun asiat esitetään osina, ei kokonaisuus hahmotu.

Esimerkkinä olkoot tehometsätalous ja metsämarjat:

Mediassa kerrotaan, että metsien avohakkuut tuhoavat metsämarjat metsissä kymmeniksi vuosiksi. Väite pitää täysin paikkansa, mutta se jätetään kertomatta, ettei kirveellä koskemattomassa luonnonmetsässä tai peitteisessä jatkuvan metsänkasvatuksen metsiössä marjoille riitä valoa marjantuotantoon – varpuja on, mutta ei marjoja.

Myöskään sitä ei kerrota, että tehometsätalouden harvennetut kuviot kantavat loistavaa marja- ja sienisatoa juuri päinvastaisesta syystä kymmeniä vuosia.

Vastaavia esimerkkejä löytyy loputtomasti. Niistä vain ei kukaan kirjoita – paitsi Jukka Tuori.

Kiitos Jukka! Jatka samaan malliin.

Kiitokset myös Tarmo Lipping kirjoituksestasi (SK 28.7.). Näkemyksesi on lähellä omaani.

Jaakko Soljanto

KM

Pomarkku

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut