Aito Säästöpankki pettää Säkylän

27.6. 19:42

Satakunnan Kansan uutinen tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta: Aito Säästöpankki sulkee muun muassa Säkylän konttorin.

”Kuluu vähemmän rahaa, säästetään”. Säästettäisiin varmasti enemmän sulkemalla pääkonttori Huittisissa. Mutta omiahan ei ammuta. Vältetään aitous, nykytavoin omanapaisesti. Säkyläläiset hallituksen jäsenet olivat jo aikaisemmin hävinneet rivistä.

Säästöpankki on ollut arvokas ja tärkeä yhteistyökumppani niin yksityisesti kuin yrityselämässäkin. Olemme kokeneet, että hyöty on ollut molemminpuolista. Uusiutuva pankki kokee nyt toisin. Tulemme petetyiksi.

Pankki tekee tietysti itse päätöksensä, mutta niin tekevät myös asiakkaat. Säästöpankin konttori suljetaan kerrotun mukaan siksi, ettei ole käyttäjiä ovea avaten.

Meille säkyläläisille ja Säkylän kunnalle pankki on paljon muutakin, esimerkiksi osoitus itsenäisestä elinvoimasta ja palvelutarjonnasta.

Olen yrittänyt turhaan tavoitella hallituksen puheenjohtajaa ja toimitusjohtajaa voidakseni syventää ajatuksiamme päätöksentekijöille, jotka toki ovat sen muutenkin tienneet. Me emme halua luopua paikallisesta pankkipalvelusta, joka on muun muassa ikääntyville välttämättömyys.

Emme hellitä, pidämme kiinni paikallisesta pankkipalvelusta. Käytettävissämme on Aito Säästöpankin takia enää Osuuspankki Säkylän konttoreineen.

Esko Eela

teollisuusneuvos

Säkylä

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut