Suurempiakin imperiumeja on kaatunut puutteen ja nälän takia

Jos metsäenergia ei ole enää uusiutuvaa energiaa, niin sillä on suora vaikutus metsien vakuusarvoihin ja tämä päätös romuttaisi uusiutuvan energian tavoitteet Suomessa, kirjoittaja arvioi.

23.5. 18:22

Kas näin. Paine avata EU-perussopimuksia on suuri. Perussopimusten avaamisen primäärinen tavoite ei ole tehostaa päätöksentekoa, vaan lisätä komission valtaa.

Miksi valta pyrkii aina keskittämään itselleen lisää valtaa?

Kun toista alistaa, niin oma merkitys kasvaa. Vallan hajauttaminen ei ole autuaaksi tekevää, mutta se on paras tapa pitää ihmisen luonto kurissa. Viimeksi epäviisaita päätöksiä tehtiin parlamentin ympäristövaliokunnassa, jossa todettiin puiden lopettaneen kasvamisen.

Jos metsäenergia ei ole enää uusiutuvaa energiaa, niin sillä on suora vaikutus metsien vakuusarvoihin ja tämä päätös romuttaisi uusiutuvan energian tavoitteet Suomessa.

Asia tulee vielä parlamentin äänestykseen.

Saksa hangoittelee ydinvoimaa vastaan. Voi elämän kevät!

Jos EU:ssa tehtäisiin vaikutusarviointeja, päätöksiä ei enää voitaisi perustella ilmastonmuutoksella. Meille on tulossa energiakriisi, ruokakriisi ja pankkikriisi.

Jos en itse todistaisi näitä pöhköyksiä paikan päällä, luulisin näitä esityksiä komediaksi. Korona ja Ukrainan sota alleviivaavat sitä, että kansallismieliset ovat olleet koko ajan oikeassa. Omavaraisuus ruuan ja energian suhteen ovat rauhan ja vakauden tae.

On hyvä pitää mielessä, että anarkia on kolmen lämpimän aterian päässä.

Eikä tässä vielä kaikki. Suomalaiset osallistuvat ensin italialaisten taloremontteihin ja sen jälkeen direktiivin pakottamana remontoivat omat talonsa energiatehokkaiksi, jopa sellaiset talot, jotka ovat arvottomia. Joutuvatko pienituloiset myymään talonsa?

EU-digilain myötä vain punasilmäinen keskustelu sallitaan. Ihmiset, jotka kahlitaan sanallisesti, ovat orjia. Digilaissa on kyse sensuurista, ei muusta. Historia on opettanut, että ihminen ei opi historiasta mitään.

Muutan kesällä takaisin Suomeen asumaan. Lennän Brysseliin töihin ja olen siellä yöt hotellissa.

En ole ehdolla seuraavissa Euroopan parlamenttivaaleissa.

Laura Huhtasaari

europarlamentaarikko (ps.)

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut