Tapio Furuholm vastaa Jukka Tuorille: Onko MTK solutettu?

Tapio Furuholm oudoksuu Jukka Tuorin vihjailua, että kansalle olisi syötetty aikojen saatossa taistolaisopein puolitotuuksia ja valheita. ”Jyrki Katainen, Alexander Stubb ja Petteri Orpoko toivat taistolaisten ja punavihreiden opit yksityistä omistusta tuhoamaan?”, kirjoittaja kysyy.

19.3. 17:33

Kun Venäjän panssarit kyntävät Ukrainan pelloilla, traktorit tuntuvat karkailevan myös Huittisissa. Agronomi Jukka Tuori esittää (SK 17.3.) mielikuvituksellisia salaliittoteorioita sillä varmuudella, jota voi olla vain kokoomuksessa, Putinin Yhtenäisen Venäjän ystävyyspuoluessa.

Ovatko Tuorin kirjoitukset suoraan veljespuolueiden yhteisistä kokouksista?

Tuorin hulvattoman laukan mukaan Suomen kansaa on myrkytetty puolitotuuksilla ja valheilla.

Ketkä sitä ovat tehneet? Holkerin hallitus? Esko Aho yhdessä Iiro Viinasen kanssa? Vai hyvin yhteen pelanneet Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö?

Heidän seuraajiaan vallan kahvoissa ovat olleet Jyrki Katainen, Alexander Stubb ja Petteri Orpo. Hekö toivat taistolaisten ja punavihreiden opit yksityistä omistusta tuhoamaan?

Kun Tuorin murheena on maatalouden ja omistusoikeuden heikentäminen, salajuonen takana ovat ilmeisesti kepulaiset ja kokoomuksen Jari Koskinen, siis maatalousministerit.

Tiedän, että Juha Korkeaoja on fiksu poliitikko. Hänen, pitkäaikaisen maatalousministerin punavihreys on minulle uutinen. Pitänee seisoskella enemmän sianpaskan hajussa, että totuudet valkenevat.

Entä MTK, onko sekin solutettu?

Kun katsoo viime vuosikymmenien hallituksia ja lukee Tuorin valituksia maataloutta kiusaavasta byrokratiasta, on helppo tehdä johtopäätös: pykäläviidakon rakentamisessa kokoomuksella on ollut aivan keskeinen asema.

Sitä ei ole voitu rakentaa ohi puolueen, jolla on ollut pääministereitä, useita valtionvarainministereitä ja legioona muita ministereitä. Ja päälle vielä armada korkeita virkamiehiä.

Jukka Tuorin levittämään disinformaatioon kuuluu häveliäästi suomalaisen elintarvikekapitalismin sivuuttaminen. Hän ei sano sanaakaan teollisuuden ja kauppaketjujen tuottajia kuppaavasta hintapolitiikasta.

Marinin hallitus ilmoitti torstaina tukevansa maanviljelijöitä 300 miljoonalla eurolla. Samana päivänä Tuori sivalteli talikollaan syytellen hallitusta typeristä päätöksistä. Agronomin osumatarkkuus on kuin Putinin panssareilla.

Sfääreihin Tuori pääsee vihjaamalla myös EU-komission toteuttavan vasemmistolaisia ja punavihreitä suunnitelmia. Se on jo niin paksua, että persutkin yltävät korkeintaan pistesijoille tuorilaisessa totuudessa.

Tapio Furuholm

kaupunginvaltuutettu (vas.)

Pori

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut