Raukkamaista kirjoittelua - Lukijalta - Satakunnan Kansa

Ari Nordström vastaa: Raukkamaista kirjoittelua

Ari Nordström kirjoittaa, ettei koskaan puolustanut Himmelin vanhainkoti- ja palvelukotitoiminnan lopettamista.

13.1. 19:36

En ole koskaan hyökännyt teksteissäni kenenkään henkilön kimppuun. En ole juuri arvostellut yksittäisiä puolueitakaan, ja silti uskon oikeudenmukaisuuteen, solidaarisuuteen ja tasa-arvoon perustuvan aatemaailmani tulleen selväksi. Pidän demokratiaa ja sen monimuotoisuutta sekä ihmisten rohkeutta ja viitseliäisyyttä lähteä mukaan arvokkaana asiana.

Nyt on pakko mainita pari nimeä. Pasi Järvinen ja Markku Tanttinen pelkäävät ilmeisesti vaalimenestystäni, koska kirjoittavat vääristeltyjä mustamaalauskirjoituksia koskien Himmeliä.

En ole koskaan puolustanut Himmelin vanhainkoti- tai palvelukotitoiminnan lopettamista. Yritin vaikuttaa sen säilyttämiseen siihen saakka, kun lopulliset päätökset oli tehty. Koska talo oli perusturvan mielestä liian kallis niin ehdotin, että ylimääräistä kulua katettaisiin kaupunginhallituksen varamäärärahoista.

Kaikkihan tiesimme, että talo on joka tapauksessa säilytettävä. Ei ottanut ääntä sekään.

Sen jälkeen puolustaminen oli turhaa ja totesinkin, että ”se juna meni jo”. Himmelin asioissa on edelleen selvitettävää, mutta palataan siihen myöhemmin. Siellä se on tyhjänä ja lämmitettävänä koko ajan.

Omastani en voi sanoa mitään, mutta edellä mainittujen henkilöiden osalta voi todeta, että molemmilla on takana loistava poliittinen tulevaisuus. Lähinnä räksyttämiseksi jäi.

Anteeksi vähän kärkäs kirjoitukseni.

Ari Nordström

kaupunginvaltuutettu, aluevaaliehdokas (sd.)

Pori

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut