Käytöstavat kunniaan – myös valtuutetuilla - Lukijalta - Satakunnan Kansa

Käytöstavat kunniaan – myös valtuutetuilla

24.11. 21:09

Tapio Furuholmin kirjoitus (SK 22.11.), missä hän antoi kylmää kyytiä sosiaalidemokraattien valtuustoryhmälle ja puhui perussuomalaisista hyvin epäarvostavasti, vaatii huomiota.

Arvoisa pitkän linjan poliitikko ja valtuutettu Furuholm, toivon, että mietit hetkisen sanojasi.

Suora lainaus kirjoituksestasi kuului: "Porissa he ovat nyt lähteneet persujen kelkkaan, jossa ollaan täysin piittaamattomia sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon suhteen."

Kun katsoo Porin perussuomalaisten valtuustoryhmää ammattien pohjalta, löytyy sieltä varsin kattava edustus muun muassa ihmisen terveyden, hyvinvoinnin, turvallisuuden, sosiaalisen hyvinvoinnin turvaamisen, koulutuksen ja ihmisen perusoikeuksien toteutumisen turvaamisen parissa päivittäin työskenteleviä koulutettuja ammattilaisia, joille ihmisistä välittäminen on korkea arvo.

On epäoikeudenmukaista, rumaa ja täysin väärin puhua valtuustoryhmästämme näin kuten puhuit.

Palloiluhallista; se ei ole tulossa pelkästään palloilulajien käyttöön, vaan tarjoaa runsaasti tilaa monenlaisten urheilulajien harrastajille, kilpaurheilijoille ja myös erilaisiin tapahtumiin.

Liikuntaan ja lasten ja nuorten hyvinvointiin sijoitetut eurot tulevat näkymään tulevaisuudessa myös terveempinä ja hyvinvoivempina aikuisina porilaisina.

Olisiko pikkuhiljaa jo aika yhteistyölle. Toisia haukkumalla ei tämä maailma parane.

Tiina Stenman

kaupunginvaltuutettu (ps.)

Pori

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut