Elämme demokratiassa, emme ”wahlmanismissä” - Lukijalta - Satakunnan Kansa

”Elämme demokratiassa, emme wahlmanismissä”

11.11. 20:07

Monimiljonääri Jukka Piisin lausunnot ”wahlmanismistä” (SK 11.11.) ihmetyttävät. Hän yrittää kaataa kaiken Porissa tapahtuneen negatiivisuuden allekirjoittaneen syyksi. Hänen mielestään minulla on ollut ja on vieläkin liian suuri valta Porin kunnalliselämässä.

Vaikka olen yli 40 vuotta ollut päättävissä elimissä, ei se tarkoita sitä, että yksin olisin päättänyt Porin asioista. Kyllä etenkin kunnallispolitiikassa pitää neuvotellen hankkia enemmistö, ja sitä kautta edetä asiassa. Muistutan, että elämme demokratiassa.

Porissa sosialidemokraattisessa liikkeessä valtuustoryhmän, kaupunginhallituksen ryhmän ja kunnallisjärjestön hallituksen yhteistyö on saumatonta, asioita käydään läpi hyvässä hengessä. Vaikka johdan edelleen kunnallisjärjestöä, se ei tarkoita, että toimisin diktaattorimaisesti.

Osaltani työ kunnallisjärjestössä jatkuu edelleen ja valmistaudumme aluevaaleihin.

Jukka Piisi ilmoitti katkeroituneena, että suurin tyhmyys Porissa on äänestäjissä. Aika kova kommentti. Minusta äänestäjät ovat aina oikeassa.

Toivottavasti kuntalaiset käyttävät tulevissa aluevaaleissa sitä tärkeintä oikeuttaan ja menevät äänestämään 23. tammikuuta.

Jukka Piisi ilmoitti harkitsevansa muuttoa Porista, Luvialle. On kaikkien kuntalaisten omassa harkinnassa, missä he asuvat.

Onneksi jäät Satakuntaan.

Lauri Turtola kirjoitti (SK 11.11.) ”Helsinkiläinen, muuta Poriin”. Kirjoitus oli ehkä hieman leikkimielinenkin, mutta ajatukset olivat oikeansuuntaiset.

Kiitokset Laurille.

Esa J. Wahlman

Porin sosialidemokraattisen kunnallisjärjestön puheenjohtaja

Pori

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut