Kuka valvoo Sampolassa - Lukijalta - Satakunnan Kansa

Kuka valvoo Sampolassa

7.7. 19:36

Lauantaina 3.7.2021 tekstiviestissä kyseltiin, kuka valvoo, kun puistossa grillataan. Voin siihen sanoa, että tekstarin kirjoittaja nyt ainakin, koska näkee siitä vaivaa.

Todellisuudessa kyseisessä puistossa Sampolassa kiertää taajaan poliisi ja huomauttaa, jos jotain on pielessä. Itsekin siellä joskus istun höpisemässä ja mitä olen huomannut, on se grillaaja mitä vastuullisin henkilö ja roskat korjataan pois.

Kyseisessä puistossa ei tapella eikä soitella musiikkia yösydämeen. Kuitenkin on ihmisiä, jotka näkevät vaivaa joka asiasta, mutta eivät huomaa omia ennakkoluulojaan muita kohtaan.

Lopuksi vielä Sampolan kehittämisestä. Muistan kuulleeni jostain tapahtumatorista, joka tehtäisiin patsaan luo. Missä lienevät suunnitelman paperit ja piirustukset?

Paikalla on vain kesantopelto ja savikasoja ja yksi kaapelikela, vai onko tämä sitä elävöintiä? En sano, etteivätkö koulu ja urheilukentät ole piristys, mutta ei niissä vanhempi väki käy. Asukastupaa vetkutetaan jos milläkin verukkeilla.

Olen myös kuullut sanottavan, että tapahtuma-aukion homma on siitä kiinni, että sinne kerääntyisi juoppoja laumoittain. Tällainen ajattelu, jos mikä, on sitä ääri-ihmisten agendaa.

Ilari Koivula

Pori, Sampola

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: